Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep a făcut primele declarații din procesul de dopaj și pare să fie optimistă. Ce a transmis tenismena

Simona Halep a făcut primele declarații din procesul de dopaj și pare să fie optimistă. Ce a transmis tenismena

GALERIE FOTO (3) ULTIMĂ ORĂ: Simona Halep dezvăluie detalii șocante despre scandalul de dopaj: „A fost cel mai mare șoc când am văzut că documentul vine din România”

Simona Halep a făcut primele declarații din procesul de dopaj și pare să fie optimistă. Iată ce a transmis tenismena pe Internet și de ce a dat impresia că decizia ar putea fi în favoarea ei, totuși. Rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe.

Simona Halep a făcut primele declarații din procesul de dopaj și pare să fie optimistă. Ce a transmis tenismena

Simona Halep a ținut neapărat să le mulțumească, încă o dată, tuturor celor care sunt de partea ei în acest proces care i-a pătat imaginea, în această perioadă în care încearcă să dovedească faptul că nu este vinovată.

Înainte de Revelion, tenismena a scris pe Instagram acest mesaj: „2022, norii tăi au fost grei. 2023, adu-mi Soarele, te rog!”. Printre cei care i-au scris atunci a fost și actorul Andi Vasluianu, care și-a dorit să o susțină: „Deasupra norilor e soare!”.

Iată că Simona Halep crede că va ieși soarele și pe strada ei. Pare optimistă și, oricum, e hotărâtă să nu se lase cu una, cu două.

„Am citit toate mesajele voastre și vreau să vă mulțumesc din suflet pentru gândurile frumoase! Sunt în drum spre soarele de deasupra norilor, @andi.vasluianu. Nu mă las eu așa ușor! Vă îmbrățișez pe toți și vă doresc un an plin de zile senine!”

Simona Halep / Instagram

Lângă cine a petrecut Simona Halep escapada de Crăciun

Simona Halep a avut parte de un an agitat în 2022, plin de schimbări, dar asta nu a doborât-o. Aceasta a trecut prin divorțul de Toni Iuric, dar și prin scandalul de dopaj, unde este nevoită să se apere după ce a fost depistată pozitivă la Roxadustat, o substanță interzisă.

De sărbători, Simona Halep nu a rămas acasă, în România, ci a decis să facă o mică escapadă în Londra. Mulți s-au întrebat cu cine și-a petrecut sărbătorile de iarnă sportiva și iată că buna ei prietenă, Georgiana cu care a copilărit la Constanța a dat-o de gol pe rețelele sociale. Cele două au postat fotografii din locuri identice pe Instagram.

Lângă cine a petrecut Simona Halep escapada de Crăciun
Foto: Instagram
Lângă cine a petrecut Simona Halep escapada de Crăciun
Foto: Instagram
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: