Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Bie Adam, noua concurentă de la America Express. A fost bătută cu ranga în plină stradă

Cine este Bie Adam, noua concurentă de la America Express. A fost bătută cu ranga în plină stradă

GALERIE FOTO (5) Cine este Bie Adam, noua concurentă de la America Express

Cine este Bie Adam, noua concurentă de la America Express. Bie Adam va participa alături de mama sa la America Express. Noul sezon va fi filmat in Mexic, Guatemala și Columbia. Printre concurenți se află și Bie Adam, influecer urmărit de peste 1 milion de oameni pe rețelele de socializare.

Cine este Bie Adam, noua concurentă de la America Express. A fost bătută cu ranga în plină stradă

Bie Adam va participa la emisiunea America Express, fosta Asia Express. Bie Adam, pe numele ei real Bianca Adam a intrat în lumea online in 2012 devenind unul dintre cei mai urmăriți influenceri din România. Pe Instagram are un milion de urmăritori, pe Youtube, 1,8 milioane de abonați, iar pe TikTok, peste 700.000.

Originară din Craiova, Bianca Adam are 24 de ani, este excentrică și pusă pe șotii și adoră provocările. De-a lungul timpului a lansat mai multe piese, care au intrat pe platformele Spotify, Deezer și Youtube.

În urmă cu doi ani, Bianca Adam, alias Tequila a trecut printr-o situație înfiorătoare. Influencerita a fost bătută cu o bucată de metal, chiar în plină stradă. Totul s-a petrecut pe 26 mai 2020, în Chiajna, județul Ilfov. Vedeta și iubitul ei au fost bătuți de un dezvoltator imobiliar. Influencerita a povestit în cadrul vlog-urilor ei, despre cum s-a produs întreg evenimentul. Conform acesteia, conflictul a pornit după ce și-a parcat mașina, tânăta ar fi lovit și spart o bucată de marmură, care făcea parte din rampa de la intrarea unei săli de fitness, din complexul rezidential care apartine dezvoltatului.

„Nu știu ce a fost în mintea lui, a sărit la bătaie, m-a împins, mi-a smuls telefonul din mână, Brandi l-a prins de umeri sau de mâini, eu am scos sprayul, el îl atacă pe Brandi în stânga mea, am venit și l-am sprayat. Nu știam cum se folosește prea bine, a sărit un pic și în Brandi, apoi am fugit, el a aruncat foarte tare cu telefonul meu și i-a spart capul lui Brandi.Am fugit în magazinul de lângă să cer ajutor’, povestea Bie Adam de la America Express la acea vreme.

Bie Adam, lovită  cu o rangă în plină stradă

Ulterior, influencerita a reușit să contacteze Poliția, dar până atunci, bărbatul ar fi ieșit cu un fier de 3 metri, de construcții, cu care ar fi lovit-o în picior.Vedeta a povestit cum a fost lovită puternic cu bucata de fier „Am stat o jumătate de oră să cer ajutor şi nimeni nu a reacţionat. M-am întors la locul incidentului, iar una din femeile angajate sau soţia lui mi-a făcut semn să vin spre spatele blocului. Mă trezesc cu el că iese cu un fier de 3 metri de construcţii, de se pune la baza blocului şi mi-l înfinge în picior. l-am blocat cu coapsa sau cu mâna. Am urlat de durere’, a conchis ea.

Din fericire, Bianca a trecut peste acest episod neplăcut, iar acum se bucură că poate merge împreună cu mama ei la American Express. Pentru ele, această experiență va însemna depășirea tuturor limitelor. „Pentru noi America Express înseamnă depășirea tuturor limitărilor cu care ne-am obișnuit până acum. Nu avem așteptări. Vrem să lăsăm lucrurile sa fie cum vor ele să fie. Tot ce e important pentru noi e să nu uităm să ne distrăm’, au spus cele două.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: