Redactia.ro
Home » TV » Cine este Blaze de la Survivor 2022. Și-a cunoscut soția într-un show TV

Cine este Blaze de la Survivor 2022. Și-a cunoscut soția într-un show TV

Pe Blaze toată lumea îl știe acum de la Survivor, însă nu este primul show TV la care a participat. Acesta și-a cunoscut soția într-o emisiune de la Antena 1. Însă viața nu a fost mereu roz pentru el. A avut o copilărie grea, acesta fiind unul dintre motivele care l-a adus în România.

Blaze s-a născut pe 2 februarie 1995, într-o familie numeroasă din orașul Portharcourt, Nigeria. Nu a avut deloc o copilărie prea fericită, iar acest fap tar fi unul din motivele pentru care a venit în România.

Cine este Blaze de la Survivor 2022. Și-a cunoscut soția într-un show TV

Toți s-au minunat când au aflat că numele real al lui GP Blaze de la Survivor România 2022 este Godspower Morris Okpata.

Iar tânărul de 26 de ani a devenit cunoscut publicului din România odată cu participarea la emisiunea „Mireasă”, unde și-a cunoscut jumătatea, pe Izabela, cu care s-a căsătorit în octombrie 2021, după ce nu au dorit să se căsătorească în Finala de la ”Mireasa” ca să se cunoască mai bine. Acum, Blaze își testează rezistența fizică și psihică la Survivor România 2022.

Blaze a ajuns în România în 2015, cu o bursă de studii la Universitatea Maritimă din Constanța. S-a mutat mai apoi în Capitală, pentru master.

„Am 26 de ani și sunt din Nigeria, am venit în România în 2015, am avut o bursă de studii. Am studiat la Constanța, la Marină. Am decis să mă mut în București să fac masterul la Universitate, la Administrarea afacerilor. Am încercat să fac ceva diferit, după patru ani de inginerie, am vrut să fac ceva diferit. Am ănceput să fac vlog. A fost greu, mai ales când aveam examen mâine, dar eu trebuia să postez ceva pe Youtube sau social media.”, a dezvăluit Blaze, pe vremea când era concurent la Mireasa sezon 3.

„Tatăl meu lucrează la Universitate, iar mama mea nu muncește. Am cinci surori și doi frați. Mâncam la 2-3 zile. A fost foarte greu. Când îi ceream tatălui meu bani, îmi zicea că nu are. Am decis să vin la studii în România și să mă folosesc de talentul meu de pe Youtube”, a mai povestit Blaze, la Mireasa sezon 3.

Blaze, viral pe TikTok și piese cu Tzancă Uraganu

Blaze a devenit viral pe TikTok cu video-urile lui amuzante, încă de la primele postări. Așa se face că a decis să meargă în continuare cu ceea ce face în online.

„Am început cu TikTok unde am fost viral, foarte viral știu asta.”, a mărturisit Blaze, acum ceva vreme.
Pe lângă TikTok, Blaze are și un canal de Youtube unde postează diverse clipuri legate de experiența sa în România. Mai mult, Blaze are și o serie de filmulețe sub numele de „Un negru în România”.

Blaze este pasionat și de muzică. Deja a colaborat cu câțiva maneliști din trending, cum ar fi Tzancă Uraganu și John Albert, la piesa “Ai intrat în viața mea ca într-un casino”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: