Redactia.ro
Home » Homepage » Cine este Bogdan Buta?! Cu ce se ocupă, de fapt, fondatorul Untold care este acuzat de infracțiuni grave

Cine este Bogdan Buta?! Cu ce se ocupă, de fapt, fondatorul Untold care este acuzat de infracțiuni grave

Cine este, de fapt, Bogdan Buta?!

Bogdan Buta, unul dintre fondatorii festivalului Untold, se confruntă cu acuzații grave de agresiune sexuală, care au stârnit un val de controverse și investigații. Această situație șocantă ridică întrebări despre identitatea și acțiunile lui Bogdan Buta. Iată ce se știe despre el și despre evenimentele recente care l-au adus în atenția publicului.

Ce a făcut Bogdan Buta

Jurnalistul Liviu Alexa a adus la cunoștința publică informații care sugerează că Bogdan Buta ar fi abuzat sexual doi băieți minori, în vârstă de 15 și 16 ani, în 2021, după ce i-ar fi contactat pe aplicația de dating Tinder. Potrivit informațiilor, presupusele victime ar fi fost îmbătate și drogate înainte de a fi abuzate, iar Bogdan Buta ar fi încercat ulterior să le cumpere tăcerea oferindu-le 2.000 de lei pe carduri. Ulterior, acesta le-ar fi amenințat că le va distruge viețile dacă vor vorbi despre incident.

În urma acestor acuzații grave, Inspectoratul Județean de Poliție Cluj a anunțat că efectuează cercetări din oficiu pentru agresiune sexuală, conform prevederilor Codului Penal.

Ce a transmis fondatorul Untold

Bogdan Buta a emis un comunicat în care respinge categoric acuzațiile și promite să rezolve situația prin intermediul căilor legale. El susține că informațiile sunt rezultatul unor acuzații false și menționează că va urma calea justiției pentru a-și demonstra nevinovăția.

„Adevărul este următorul și foarte simplu: scenariul SF complotat și prezentat în material este doar rezultatul unor minți bolnave, a unor șantajiști și infractori de cea mai joasă speță. Dacă cineva vrea să se coboare la nivelul acestei mizerii este alegerea fiecăruia.

Eu nu voi coborî în această mocirlă, ci voi alege calea justiției ca singură formă de interacțiune cu acești infractori. Nu va mai exista nicio altă poziție sau interacțiune pe subiect, decât procese sau plângeri penale”, a declarat Bogdan Buta.

Cine este Bogdan Buta

Bogdan Buta este cunoscut ca un afacerist de succes și unul dintre fondatorii celebrului festival de muzică Untold. A fost implicat încă din perioada studenției în diverse activități, devenind președinte al UST Cluj-Napoca, vicepreședinte ANOSR și lider COS. Totodată, el provine dintr-o familie cu legături puternice în structura de stat, tatăl său fiind fostul șef al Serviciului Român de Informații din Aiud.

Evenimentele recente au generat un val de reacții în societate și pe rețelele de socializare, unde mulți oameni și-au exprimat șocul și îngrijorarea. Cu toate acestea, până în prezent, nu a fost înregistrată nicio sesizare oficială sau plângere penală la adresa lui Bogdan Buta la Inspectoratul Județean de Poliție Cluj.

Situția rămâne fluidă, iar ancheta în desfășurare va trebui să ofere răspunsuri în legătură cu acuzațiile aduse lui Bogdan Buta. Este important să se respecte prezumția de nevinovăție până când probele oficiale vor confirma sau infirma acuzațiile formulate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: