Redactia.ro
Home » Monden » Cine este bona copiilor Ducilor de Cambridge. Cum a fost surprinsă

Cine este bona copiilor Ducilor de Cambridge. Cum a fost surprinsă

GALERIE FOTO (9) Cine este bona copiilor Ducilor de Cambridge

Cine este bona copiilor Ducilor de Cambridge. Prințul William și Kate Middleton au împreună trei copii minunați, dar cei doi au luat decizia de a angaja o bonă pentru aceștia. Maria Teresa Turrion Borrallo este femeia care are grijă de cei trei copii. Cum au fost surprinși?

Cine este bona copiilor Ducilor de Cambridge. Cum a fost surprinsă

Cine este bona copiilor Ducilor de Cambridge. Creșterea unui copil reprezintă o mare resposanbilitate, iar atunci când sunt trei copii, lucrurile se complică. Prințul William și Kate Middleton au trei copii minunați, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Ducii de Cambridge au angajat o bonă pentru a avea de cei trei, iar aceasta le-a impus reguli stricte. Maria Teresa Turrion Borrallo este femeia care are grijă de copiii celor doi.

Aceasta a urmat cursurile școlii Norland College, fiind angajată de William și Kate în 2014, când Prințul George avea opt luni. Maria locuiește la Palatul Kensington și călătorește alături de Familia Regală în vizitele și turneele regale, fiind o prezență discretă. Recent, Ducii de Cambridge au fost surprinși la Aeroportul Heathrow, din Londra, în timp ce își descărcau bagajele din mașină. William și Kate erau împreună cu cei trei copii, dar și cu Maria, care îi ajuta pe cei mici cu bagajele.

Angajata are grijă la cum se comportă copiii în public pentru ca imaginea lor să fie impecabilă. Recent, Ducii de Cambridge au fost surprinși la Aeroportul Heathrow, din Londra, în timp ce își descărcau bagajele din mașină. William și Kate erau împreună cu cei trei copii, dar cu Maria, care îi ajuta pe cei mici. „Nu va exista nicio greșeală. Și asta pentru că Maria va avea grijă ca atunci când vor coborî din avioane, de mâna mamei, să fie zâmbitori și să salute publicul. Nu vor exista plânsete sau scandaluri”, a declarat Louise Heren, autoarea cărții „Nanny in a Book”, pentru The Sun.

Maria a lucrat pentru familii importante din Marea Britanie

De asemenea, bona copiilor ducilor de Cambridge este adepta jocurilor în aer liber. Bonele de la Norland sunt de părere că cei mici trebuie să învețe prin joacă. „Vremea umedă înseamnă doar haine necorespunzătoare. Doar pentru că dădacele de la Norland poartă uniforme bej și par de modă veche, asta nu înseamnă că mesajul lor este de modă veche. Nu este niciun nonsens”, a mai afirmat Louise.O regulă strictă este aceea că George, Charlotte și Louis trebuie să meargă în pat la ora 19.00, iar pretențiile pe care cei mici le-ar putea avea la masă sunt descurajate de bonă.

Înainte să fie angajată de Familia Regală, Maria Teresa și-a oferit serviciile altor cupluri importante cu copii din Marea Britanie, unde locuiește de mai bine de două decenii. Mick Jagger și fosta sa soție, Jerry Hall, reprezintă una dintre familiile care au apelat la serviciile Mariei.

Aceasta s-a născut în Spania, dar de mulți ani trăiește în Anglia, locul unde a preferat să se dedice copiilor. Maria Teresa Borrallo nu are copii, dar știe mai bine decât mulți părinți cum să aibă grijă de copii și cum să le ofere o educație bună. De asemenea, Maria este antrenată să ofere primul ajutor în caz de urgențe mediale și are pregătire în mai multe domenii, de la securitate cibernetică până la Taekwondo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: