Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Carmen Harra și cum a ajuns celebră în SUA. Multe personalități îi cer sfatul

Cine este Carmen Harra și cum a ajuns celebră în SUA. Multe personalități îi cer sfatul

GALERIE FOTO (2) Carmen Harra

Cine este Carmen Harra și cum a ajuns celebră în SUA. Multe personalități îi cer sfatul. Românca are 65 de ani și este cunoscută pentru capacitățile sale senzoriale. A plecat peste Ocean cu doar 80 de dolari în buzunar, cu mult curaj și a devenit celebră.

”Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama. Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!”, a dezvăluit Carmen Harra.

”Banii sunt o formă energetică, dar corpul are o vibrație care lucrează cu Universul, noi atragem lucrurile în viața noastră. Dar nouă ne e teamă să atragem banii, ține de mentalitate, dacă știi să lucrezi cu energia asta”, a mai spus Harra.

Cine este Carmen Harra și cum a ajuns celebră în SUA. Multe personalități îi cer sfatul

Carmen Harra s-a făcut remarcată în România ca artistă. La scurt timp după, vedeta s-a stabilit în America unde și-a schimbat cariera. A oferit consultanță celor mai bogați oameni și a scris câteva cărți care s-au tradus în diferite limbi. Acum Carmen Harra povestește din ce își duce traiul.

„În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuţi oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri.

Bani din drepturi de autor. Eu cum am publicat primele cărţi, am luat sute de mii de dolari pe drepturi de autor. Cărţile se plătesc, au mers foarte bine. Avansuri foarte multe de sute de mii de dolari. Prima mea carte s-a produs în 20 de limbi… Încă primesc bani”, a declarat Carmen Harra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: