Redactia.ro
Home » Monden » Cine este câștigătorul sezonului 11 al emisiunii Chefi la cuțite 2023. Antena 1 a „scăpat” informația

Cine este câștigătorul sezonului 11 al emisiunii Chefi la cuțite 2023. Antena 1 a „scăpat” informația

GALERIE FOTO (2) Semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 11. Doar trei concurenți vor ajunge în marea finală

Deși mai este mult până la finala emisiunii „Chefi la cuțite”, a ieșit la iveală un detaliu așteptat de foarte multe persoane și anume numele câștigătorului sezonului 11. Surpriza a fost cu atât mai mare în momentul în care s-a descoperit din ce echipă face parte concurentul, dar și cum a ajuns la emisiunea de pe Antena 1.

„Chefi la cuțite” este o emisiune care a câștigat din ce în ce mai mulți fani de la un sezon la altul. În cel de-al 11-lea sezon, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu fac tot posibilul ca unul dintre concurenții lor să pună mâna pe marele premiu.

Cine va câștiga sezonul 11 Chefi la cuțite

Câștigătorul sezonului 11 al emisiunii „Chefi la cuțite” în 2023 a fost deja anunțat. Acest show, în care oameni simpli pasionați de gătit și câteva vedete și-au demonstrat talentul culinar, rămâne cel mai de succes produs al postului de televiziune Antena 1, fapt dovedit de audiențele impresionante săptămână de săptămână. Fiind un concurs, doar o singură persoană poate câștiga titlul.

În acest sezon, au avut loc eliminări surprinzătoare. Printre concurenții care și-au pierdut șansa de a câștiga se numără și cântărețul Lino Golden, care nu a reușit să impresioneze în rolul de bucătar. Nu vă mai ținem foarte mult în suspans și vă spunem că cea care va obține marele premiu este nimeni alta decât Nina Hariton, concurenta din echipa lui Sorin Bontea.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că prima femeie din istoria emisiunii Chefi la cuțite care a primit cuțitul de aur, NINA HARITON, din echipa lui chef Sorin Bontea, va fi câștigătoarea sezonului 11 al emisiunii”, anunță Viperele Vesele.

Cine a câștigat de-a lungul timpului Chefi la cuțite

Cele zece sezoane care au fost difuzate la televizor până acum au adus în atenția tuturor 10 concurenți care au primit marele premiu. Sorin Bontea este cel care are un palmares mare de victorii, pe lista lui aflându-se:  Cristi Șerb (sezonul 1), Andrei Cristian Olteanu (sezonul 4), Mihai Munteanu (sezonul 6), Ionuț Georgel Belei (sezonul 8) și Florica Boboi (sezonul 10).

Nici Cătălin Scărlătescu nu a dus lipsă de câștigători de-a lungul sezoanelor, din echipa lui făcând parte: Gianny Bănuță (sezonul 3), Alexandru Comerzan (sezonul 7) și Narcisa Birjaru (sezonul 9). Chef Florin Dumitrescu a avut doar doi câștigători în echipa sa, pe Cristian Voicu (sezonul 2) și pe Bogdan Vandici (sezonul 5).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: