Redactia.ro
Home » TV » Cine este câștigătorul Survivor România All Stars 2024. Chiar DOC a făcut declarația

Cine este câștigătorul Survivor România All Stars 2024. Chiar DOC a făcut declarația

În mijlocul pitorescului cadru al Republicii Dominicane, concurenții din echipa Faimoșilor de la Survivor România All Stars 2024 se pregătesc să se întoarcă pe traseu. Cu noul sezon aproape de debut, telespectatorii sunt nerăbdători să vadă performanțele favoriților lor pe micul ecran. Cu doar câteva zile rămase până la începerea aventurii, deja circulă zvonuri despre cine va fi marele câștigător al sezonului.

Sezonul incendiar: Ce ne așteaptă la Survivor România All Stars 2024

Ediția din 2024 a Survivor România, cel de-al cincilea sezon, aduce în Republica Dominicană cele mai puternice și celebre nume care au făcut parte din edițiile anterioare. Zece Faimoși și zece Războinici se vor confrunta pentru a câștiga prestigiosul premiu.

Telespectatorii vor avea ocazia să îi urmărească pe traseele încercării pe fostul luptător Cătălin Moroșanu, dar și pe fostele gimnaste Ana Porgras și Ștefania Stănilă. Trei dintre cei patru câștigători ai sezoanelor precedente revin pentru a-și pune din nou mâna pe trofeu: Zannidache, Elena Ionescu și Alex Delea. În plus, Jador a acceptat provocarea de a face parte din această ediție incendiară, prezentată de carismaticul Daniel Pavel.

Cine este câștigătorul Survivor România All Stars 2024 după spusele lui DOC

De asemenea, presa mondenă speculează că Dan Ursa ar putea să se alăture competiției în perioada următoare, având statutul de rezervă, la fel ca Andreea Moromete. Vlad Munteanu, cunoscut sub numele de DOC, a participat recent la un interviu în care a spus că este de părere că Vlad Ursa este câștigătorul acestui sezon.

Ursa, o să-i omoare Ursa, voi nu înțelegeți. Dan Ursa e un spirit bătrân într-un corp și mai bătrân și asta îl face tânăr. E groasă, îi omoară pe toți Zmărăndeștii, pe toți Moroșenii, îi îndoaie ca pe șpriț!”, a spus DOC, potrivit cancan.ro.

Cu atât de multe personalități puternice și cu un peisaj excepțional, Survivor România All Stars 2024 se anunță a fi un sezon exploziv, în care telespectatorii vor fi martori la lupte acerbe, alianțe surprinzătoare și momente de neuitat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: