Redactia.ro
Home » Știri » Cine este coana Chiva din reclamele Covalact. Natașa Raab, momente cumplite: ”Vreau să mor!”

Cine este coana Chiva din reclamele Covalact. Natașa Raab, momente cumplite: ”Vreau să mor!”

GALERIE FOTO (6) Cine este Coana Chiva

Toată lumea o cunoaște pe Natașa Raab din telenovelele românești precum „Regina” și „Inimă de Țigan” și din reclama pentru produse lactate intepretând-o pe coana Chiva.

Cu toate astea, puțini știu drama prin care artista trece în aceste momente, la un an de la moartea soțului său.

Cine este Coana Chiva din spotul pentru produsele lactate

Ani la rând, Natașa Raab a uimit publicul cu talentul și devotamentul ei pentru actorie. Toată lumea o cunoaște pe coana Chiva, țărăncuța cu batic care degustă produse lactate într-un spot publicitar.

Replica ei „Prea bun, prea ca la țară” a devenit cunoscută în întreaga țară, iar cei care o văd, rostesc imediat aceste cuvinte.

Natașa Raab, în vârstă de 66 de ani a fost manechin în anii 80, devenind ulterior o actriță de succes, om de televiziune și cântăreață. Actrița a obținut rolul coanei Chiva printr-o întâmplare. Vedeta se afla la o probă pentru un film, iar lângă se făcea casting pentru o reclamă la produse lactate.

Pentru că mai aveam de aşteptat cu proba am intrat acolo. Mi s-a pus un batic pe cap şi mi s-a spus să rostesc cu un pic de accent ardelenesc celebra frază de acum. Apoi mă tot sunau să-mi spună că se micşorează lista. Văzuseră peste 1.000 de actriţe. Le-am spus să mă anunţe când o fi şi o fi. Şi aşa am, ajuns Coana Chiva”, a declarat actriţa.

Drama neștiută a actriței Natașa Raab

Cu toate astea, puțini sunt cei care îi cunosc povestea dramatică actriței care a intrat alături de personajul Coana Chiva în casele tuturor românilor.

Natașa Raab și-a pierdut soțul în urmă cu an, din cauza cancerului, boală care a încercat-o și pe actriță în urmă cu mai mulți ani.

Val Guțul, s-a stins din viață la vârsta de 66 de ani, lăsând-o singură pe femeia, care i-a fost alături timp de aproape 30 de ani.

În urmă cu 20 de ani, soțul său a ajutat-o pe actriță să câștige lupta cu cancerul ovarian.

Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci. Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu e în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Dumnezeu a fost lângă mine, la fel şi soţul meu care m-a pus să fac citostatice postoperator. Acest lucru mi-a dat şansa să lupt cu aceste celule canceroase”, povestea Nataşa Raab.

Natașa Raab suferă de o boală autoimună care îi afectează creierul

Într-o intervenție telefonică în emisiunea Agenția VIP, actrița a mărturisit că suferă de o boală autoimună care îi afectează funcțiile creierului. Actrița este foarte tristă și este ajutată de o însoțitoare.

Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, Victoria, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţă mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor să merg după soţul meu drag şi iubit„, a mai spus aceasta.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini