Redactia.ro
Home » Sport » Cine este Cristina Halep și ce legătură există între ea și celebra Simona Halep. Viitorul sună bine pentru gimnastica din România

Cine este Cristina Halep și ce legătură există între ea și celebra Simona Halep. Viitorul sună bine pentru gimnastica din România

cristina halep

Talentul circulă în familie! Cine este Cristina Halep și care este legătura ei cu Simona Halep? Cristina Halep se remarcă deja într-un sport apreciat de români, fiind nepoata fostei lideri mondiale din clasamentul WTA. Aceasta are șanse considerabile să obțină rezultate notabile în sportul pe care îl practică încă de la o vârstă fragedă.

Cine este Cristina Halep și ce legătură există între ea și celebra Simona Halep

Președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică, Irina Deleanu, în vârstă de 47 de ani, este antrenoarea Cristinei Halep, nepoata Simonei Halep. Irina Deleanu are încredere că, cu efort consistent și antrenamentul corespunzător, Cristina Halep va obține performanțe remarcabile în gimnastica ritmică. Pentru Campionatul Mondial din 2025, Irina Deleanu și-a stabilit un obiectiv îndrăzneț pentru Cristina Halep.

„Gimnastica ritmică înseamnă eleganță, atitudine și o ținută elegantă. La mine este nepoțica Simonei Halep. E vorba de Cristina Halep, care și-a încheiat recent concursul la junioare și a câștigat și Cupa «Irina Deleanu» la nivelul ei de vârstă, născuți în 2008. Era foarte fericită!”, a declarat șefa Federației, Irina Deleanu.

Irina Deleanu este de părere că Cristina a ajuns cam târziu la nivelul necesar, însă nu este o problemă acest lucru ținând cont că gimnasta se antrenează din greu și face progrese vizibile. „A venit destul de târziu la noi la București, dar progresul există. Încercăm să avem un nou Halep care să strălucească! Sper ca ea să facă parte din echipa națională la Campionatul Mondial în 2025”, a declarat Irina Deleanu.

România are o reprezentantă talentată la Jocurile Olimpice de la Paris

Vești bune pentru România! Tânăra gimnastă Annaliese Drăgan, în vârstă de 17 ani, și-a asigurat locul la Jocurile Olimpice de la Paris în urma performanțelor din luna august.

Originară din California, SUA, Annaliese Drăgan s-a stabilit în România, țara de origine a părinților săi, începând de la vârsta de 13 ani. Și sora sa, Cristina Drăgan, în vârstă de 15 ani, practică gimnastica ritmică și a venit în România cu același scop. Tatăl lor le-a însoțit în România, în timp ce mama lor a decis să rămână în Statele Unite ale Americii.

„Noi niciodată nu am fost una mai mare, una mai mică, am crescut împreună tot timpul ca două surori, nu contează că sunt eu mai mare. Din America îmi lipsește mama cel mai mult și, desigur, restul familiei. În rest, aici s-a făcut ca acasă”, declara anul trecut Annaliese Drăgan.

Sursă foto GSP.ro

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: