Redactia.ro
Home » TV » Cine este Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii „Survivor România”

Cine este Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii „Survivor România”

GALERIE FOTO (2)

Cine este Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii „Survivor România”?

Unii îl știu drept prezentatorul unei emisiuni de divertisment, difuzată de Acasă TV, în timp ce alții îl reperează drept „taticool”. Cert e că, în 2020, Dan Cruceru este prezentatorul primei ediții a reality-showului difuzat de Kanal D.

Cine este Dan Cruceru?

Și-a început cariera în domeniul televiziunii acum 15 ani, însă a debutat pe „sticla” ca prezentator al unei emisiuni de divertisment, ”Poveștiri adevărate”, difuzată de Acasă TV. Și-a continuat cariera cu alte proiecte în mediul online, ajungând să dețină un blog de parenting, denumit „taticool”. Astăzi, se laudă cu zeci de cititori, concurând cu alte bloguri extrem de cunoscute pe piața media. Acum este pregătit, însă, să dea piept cu aventura dominicană, prezentând reality-show-ul „Survivor România”.

În reușita cu blogul de parenting l-a ajutat și… experiența. Dan Cruceru este tată a doi copii, un băiat și-o fată, proveniți din mariajul cu Cristina Pocora. De altfel, recunoaște că cel mai greu, în perioada următoare, va fi să stea departe de copiii lui. Cât despre soția sa, aceasta a fost deputat în Parlamentul României în legislaturile 2008-2012 și 2012-2016

sotie dan cruceru
Ea este soția lui Dan Cruceru.

Prima experiență despre provocarea „Survivor România”

Invitat în emisiunea „Teo Show”, Dan Cruceru a vorbit și despre provocarea de a prezenta o emisiune de acest tip. „Sunt onorat sa fiu implicat intr-un reality iconic. Sunt nerabdator sa ii cunosc pe concurenti, vor avea parte de o competitie extrem de dura, pentru ca vor fi ca niste naufragiati in jungla din Republica Dominicana. Sa-ti construiesti singur adapost, sa iti procuri singur hrana din ceea ce iti ofera natura si sa nu ai parte de nimic din confortul cu care erai obisnuit, toate acestea mi se par niste adevarate pietre de incercare. La care se adauga imposibilitatea de a tine legatura cu familia, cu cei dragi. Telespectatorii vor avea parte de o competitie suta la suta reala, incarcata de dramatism, depasirea limitelor, camaraderie si dorinta de a fi cel mai bun”, a declarat Dan Cruceru.

Citește și Cine sunt concurenții „Survivor România”? Lista completă a participanților

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: