Redactia.ro
Home » Știri » Cine este, de fapt, bătrânul încătușat la KAUFLAND. Totul a ieșit la iveală

Cine este, de fapt, bătrânul încătușat la KAUFLAND. Totul a ieșit la iveală

SCANDAL

Joi, a avut loc un scandal la Kaufland din cauza termoscanării, după ce trei persoane au refuzat să poarte mască de protecție în incintă supermarketului și nu au fost de acord să li se ia temperatura corpului la intrare.

După ce autoritățile au ajuns, cele trei persoane au devenit recalcitrante, motiv pentru care angajații M.A.I i-au condus la secție.

Cine este bătrânul încătușat la Kaufland-ul din Ferentari

Potrivit Antena 3, persoanele care au declanșat scandalul de la Kaufland din Ferentari, în cursul zilei de joi, au fost identificate și se pare că nu sunt personaje necunoscute.

Așadar, cei trei scandaligii au fost Doru Ștefănescu, expert TS, Sorina Ștefănache, jurnalist și Tiberiu Galamboș, reprezentant al Asociației Civică Dreptate.

Conform sursei citate, scandalul ar fi fost regizat, iar montajul ar fi fost postat de George Adamescu. Conducerea magazinului a fost cea care a acuzat că incidentul a fost de fapt regizat, pentru că întreaga scenă a fost filmată cu o cameră de filmat profesionistă.

Se pare că mai mulți jurnaliști, politicieni și autoritățile sunt de acord cu părerea reprezentatilor Kaufland.

În același timp, Kaufland a anunțat că momentan nu va mai lua temperatura clienților care vor să intre în supermarket.

Bună tuturor. În magazinele noastrea nu se mai ia temperatura la intrarea în magazin. Rugăm clienții să respecte măsurile de igienă și distanțare socială atunci când vin la cumpărături”, au transmis reprezentanții Kaufland.

Unul dintre scandalagii a militat pentru eliberarea lui Gregorian Bivolaru

Asociația Civică Dreptate, condusă de Tiberiu Galamboș este amplasată în Hunedoara. Conform site-ului, Tiberiu a fost adept MISA și a susținut întotdeauna cauza lui Bivolaru.

Asociaţia Civică DREPTATE cu sediul mai sus rubricat vi se adresează în calitate de persoană juridică cu obiectiv fundamental apărarea drepturilor omului, pentru a vă solicita graţierea domnului Gregorian Bivolaru, cetăţean român, care în anul 2006 a primit azil politic în Suedia, ca răspuns al justiției statului suedez la abuzurile şi nedreptățile comise de organe și instituții ale statului român, scrie pe site-ul asociației.

Totodată, pe site-ul Asociației Civică Dreptate pot fi găsite filmulețe de pe Youtube care se referă la teorii ale conspirației.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini