Redactia.ro
Home » Știri » Incident la un supermarket din Capitală. De ce i-au huiduit ceilalți clienți pe polițiștii care au intervenit (VIDEO)

Incident la un supermarket din Capitală. De ce i-au huiduit ceilalți clienți pe polițiștii care au intervenit (VIDEO)

Incident supermarket Capitală

Un bărbat din București a refuzat să îi fie luată temperatura înainte de a intra în supermarket, astfel că a fost încătușat de oamenii legii. Polițiștii au intervenit pentru a-l prinde pe bărbatul în vârstă, care nu a dorit să fie termoscanat. Potrivit unei informări a forțelor de ordine, la fața locului au fost, de fapt, trei scandalagii.

Pensionar încătușat pentru că a refuzat termoscanarea

Mai mulți polițiști au intervenit joi după-amiaza la un centru comercial din sectorul 5 al Capitalei, după ce mai multe persoane au refuzat să le fie luată temperatura înainte de intra în supermarket. Triajul epidemiologic este deja lege în țara noastră, iar cei care au o temperetură de peste 37,3 grade Celsius nu au voie să intre în niciun fel de instituție publică, magazin și nici chiar la locul de muncă.

Pentru că nu s-a supus acestei măsuri, devenită deja legală, un bărbat din Ferentari a fost încătușat de Poliție. Întreaga întâmplare a fost filmată de un martor ocular cu telefonul mobil, iar videoclipul a fost postat pe pagina sa de YouTube.

„Un cetățean român a fost încătușat pentru că a refuzat să fie termoscanat la intrarea în magazin”, se arată în descrierea clipului respectiv.
Filmulețul arată cum bărbatul este pus la pământ de forțele de ordine și cum îi sunt puse cătușele, pentru că nu a acceptat termoscanarea.

Toți cei aflați la supermarketul respectiv au fost nemulțumiți de intervenția brutală a polițiștilor și i-au huiduit încontinuu, așa cum se vede în filmare.

Poliția a venit cu precizări în urma incidentului

Oamenii legii au transmis niște precizări privind acest incident. Aceștia au spus că la fața locului au fost trei persoane care s-au manifestat violent.

La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, care au identificat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Poliția a transmis, de asemenea, că cei trei au fost amendați pentru încălcarea mai multor legi.

Persoanele au fost sancţionate contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal şi împiedicarea intervenţiei poliţiştilor în îndeplinirea obligaţiilor de serviciu”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Triajul epidemiologic și purtarea măștilor de protecție sunt obligatorii oficial de miercuri, printr-un Ordin comun stabilit de Ministerul Sănătății împreună cu Ministerul Afacerilor Interne.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: