Redactia.ro
Home » Știri » Triaj la locul de muncă și la școală. Anunțul făcut de premierul României

Triaj la locul de muncă și la școală. Anunțul făcut de premierul României

GALERIE FOTO (2) Triaj la locul de munca

Prim-ministrul României a anunțat vineri că este posibil să se realizeze triajul la locul de muncă sau la școală prin intermediul termometrelor electronice. Ludovic Orban a participat la ședința Grupului de Suport Tehnico-Științific privind gestionarea bolilor contagioase în România.

Posibilitatea triajului la locul de muncă

Potrivit premierului României, este luată în calcul posibilitatea triajului la locul de muncă sau la școală cu ajutorul termometrelor electronice, după ce restricțiile se vor relaxa.

Am participat la întâlnirea consiliul de suport care conține specialiști în domeniul epidemiologic, medici infecționaști, reprezentanți ai principalelor instituții, care fac analize și furnizează elemente pentru decizii, a spus Orban.

Acesta a declarat că pe fiecare măsură de relaxare va exista o analiza cât de poate de serioasă care va curprinde un set de măsuri de relaxare.

S-a discutat posibilitatea realizării unui triaj la locul de muncă sau la școală prin intermediul termometrelor electronice. E nevoie de o dotare. Să se poată lua temperatura și persoanele cu temperatura peste 37 de grade să nu fie lăsate la muncă„, a declarat Orban.

Ce se întâmplă cu restaurantele și localurile

Ludovic Orban a precizat că s-a discutat în ședința pe care a avut-o vineri dimineață, metodologia care va fi aplicată odată cu relaxarea restricțiilor. Acesta a menționat și faptul că vor putea fi posibile triaje la aeroporturi și la sosire și la plecare.

De asemenea, acesta a reamintit că elevii vor fi obligați să poarte măști de protecție când vor reveni la școală. Totodată, parcurile vor putea fi deschise dacă oamenii respectă în continuarea restricțiile impuse de autorități.

Președintele a anunțat obliagativitatea de purtare a măștii este pentru spații închise. Dacă se vor deschide școlile, copiii vor fi obligați să poarte și ei. În ceea ce privește restaurantele, riscul epidemiologiv este mai mare pentru că nu poți să porți mască. Când nu vom lua decizii vom anunța„, a spus Orban.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: