Redactia.ro
Home » Știri » Adevărul despre scandalul termoscanării la un supermarket din sectorul 5. Reacția magazinului: „Scopul a fost de a crea senzaţional“

Adevărul despre scandalul termoscanării la un supermarket din sectorul 5. Reacția magazinului: „Scopul a fost de a crea senzaţional“

scandalul termoscanării

Scandalul termoscanării de la un supermarket din sectorul 5 ar fi fost regizat. Protagoniștii au venit cu cameră și microfon, susțin reprezentanții magazinului în fața căruia a avut loc incidentul.

Kaufland România a reacţionat, într-un comentariu al unei postări pe Facebook, la scandalul legat de incidentul de la magazinul său din Sectorul 5 şi spune că totul „a fost regizat, cu scopul de a crea senzaţional“.

„Bună, tuturor. În magazinele noastre nu se mai ia temperatura la intrarea în magazin. Rugăm clienţii să respecte măsurile de igienă şi distanţare socială atunci când vin al cumpărături.

Referitor la incidentul de acum două zile, acesta a fost regizat, cu scopul de a crea senzaţional, cele două persoane purtând microfon şi fiind însoţite de un cameraman profesionist.  

Vă confirmăm că agenţii de pază au respectat procedurile, ce includ contactarea autorităţilor competente pentru gestionarea cazurilor de agresivitate şi nerespectare a legii.  

Îndemnăm clienţii să respecte măsurile de protecţie la cumpărături, să îşi păstreze calmul şi să pună sănătatea lor şi a celorlalţi pe primul loc. Facem toate eforturile pentru a preveni răspândirea virusului şi suntem în permanent contact cu autorităţile”, a anunţat compania pe contul său de Facebook.

Bărbat încătușat în scandalul termoscanării

Doi bărbaţi şi o femeie au făcut scandal marţi, la intrarea în supermarket, pentru că nu li s-a permis accesul  în magazin după ce au refuzat termoscanarea. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie.

Unul dintre bărbați ar fi refuzat să meargă la secție și a fost încătușat. Cele trei persoane au fost amendate, a anunțat joi Poliţia Capitalei într-un comunicat, potrivit Mediafax.  Incidentul a fost filmat, iar imaginile au ajuns pe Internet.

Pe YouTube a fost publicat miercuri și un film de peste 13 minute, filmat cu o cameră video, nu un telefon, editat şi care include şi explicaţii sub formă de text şi extrase din diverse legi şi din Constituţie, care vrea să inducă ideea că măsurarea temperaturii la intrarea în diverse instituţii şi spaţii publice închise ar fi ilegală şi ar încălca drepturi stipulate în Constituţie.

Filmul este publicat pe canalul de YouTube al regizorului George Adamescu, care este şi protagonist, alături de soţie, al scandalului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: