Redactia.ro
Home » Știri » Program supermarketuri din 15 mai 2020. Cum funcționează Kaufland, Auchan, Carrefour, Lidl, Profi, Penny și Cora

Program supermarketuri din 15 mai 2020. Cum funcționează Kaufland, Auchan, Carrefour, Lidl, Profi, Penny și Cora

GALERIE FOTO (2)

Starea de urgență din România a fost înlocuită cu cea de alertă, astfel că relaxarea după două luni de carantină a început. Pentru mersul la magazin nu mai este necesar să completăm declarație pe proprie răspundere, dacă mergem la un supermarkert din localitatea în care locuim.

Totuși, românii tot trebuie să respecte regulile de distanțare socială, igiena mâinilor, dar și purtarea măștilor.

Ce program au Kaufland, Auchan, Carrefour, Lidl, Profi, Penny și Cora

Magazinele alimentare au fost printre puținele care nu au avut de suferit pe plan economic din cauza crizei sanitare provocate de coronavirus, pentru că acestea au fost deschise aproape tot timpul. Pentru unele, programul a fost scurtat și desigur au fost luate măsuri pentru protejarea angajaților și clienților. Iată ce program au Kaufland, Auchan, Carrefour, Lidl, Profi, Penny și Cora după 15 mai!

Kaufland

Acest magazin are un program de funcționare ce diferă puțin, în funcție de localitatea în care vă aflați. În timpul săptămânii, dar și sâmbătă Kaufland este deschis între 7-22, iar duminică programul este 7.00-20.00. În unele orașe, programul începe mai târziu, de la 8, iar în altele se termină mai devreme. Verificați site-ul kaufland.ro pentru a verifica magazinul din orașul tău.

Auchan

Și la Auchan programul de funcționare poate să difere. În general, magazinul este deschis de luni până duminică, de la 8.00 la 22. Unele magazine au un program diferit, care poate să înceapă de la 7.

LIDL

În ceea ce privește LIDL, programul de funcționare este același, indiferent de orașul în care te afli. Astfel, clienții pot trece pragul supermarketului de luni până sâmbătă, între 07:30 – 21:00, iarr duminică între 09:00 – 18:00.

Profi

La Profi clienții pot merge de la ora 07:00-20:00 în timpul săptămânii, de la S: 08:00-20:00 sâmbăta, iar duminica de la 10:00-20:00. Există, totuși, magazine care țin deschis până mai târziu, până la 22. De aceea este bine să verifici pe site-ul magazinului pentru a vedea ce program are cel din localitatea ta.

Penny

Clienții fideli ai Penny pot merge să își facă cumpărăturile de luni până sâmbătă de la 07:30 -21:00. Duminică, ei pot merge între orele 08.00-20.00. La fel, programul poate varia în funcție de zonă.

Cora

Deocamdată, acest supermarket face doar livări, dar cel mai probabil va reveni și el la programul normal, anume 8-23. În alte zone, orarul de funcționare este 08.00-22.00, iar în altele de la 09-21.30.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: