Redactia.ro
Home » Monden » Cine este, de fapt, Carmen Harra?! Incredibil cu ce se ocupa înainte de a deveni clarvăzătoare

Cine este, de fapt, Carmen Harra?! Incredibil cu ce se ocupa înainte de a deveni clarvăzătoare

Carmen Harra a fost cântăreață.

Carmen Harra, o personalitate complexă și multifacetică, este cunoscută în lumea întreagă atât pentru cariera sa muzicală, cât și pentru abilitățile sale de parapsiholog. Traseul ei profesional este unul fascinant, pornind de la scena muzicală românească a anilor ’80, traversând oceanul spre Statele Unite ale Americii, și ajungând în cele din urmă pe cele mai renumite canale de televiziune din lume, unde și-a oferit sfaturile și predicțiile.

Carmen Harra, o stea pe scena muzicală

În anii ’80, Carmen Harra era pe buzele tuturor în România, grație talentului său muzical și a prezenței sale carismatice ca lider al formației Trio Express. Formația a preluat și adaptat hituri celebre, printre care și „Brother Louie” al celor de la Modern Talking, versiunea românească devenind un succes sub numele „Nu vei ști”. Carmen, pe atunci cunoscută sub numele de Mureșan, a strălucit pe scena muzicală, devenind o figură emblematică în industria muzicală românească.

Viața și cariera lui Carmen Harra au luat o turnură neașteptată în 1983, când a decis să părăsească România pentru Suedia, urmând ca mai târziu să se stabilească definitiv în Statele Unite ale Americii. Acolo, și-a continuat studiile, obținând un master în psihologie la Somerset University și devenind psiholog. Cu o credință fermă în puterea minții și a înțelepciunii, Carmen a început să-și construiască o carieră impresionantă în parapsihologie, departe de lumina reflectoarelor muzicale.

Consilier pentru celebrități

În America, Carmen Harra a devenit rapid cunoscută pentru abilitățile sale de consilier, lucrând cu nume mari din lumea showbizului, precum Hillary și Bill Clinton, Jennifer Lopez, Ben Affleck și Courtney Cox. Tariful ei pe oră, cuprins între 400 și 600 de dolari, reflectă statutul ei de expert recunoscut în domeniu. Oficiul ei se afla pe prestigioasa Fifth Avenue din New York, locul unde celebritățile veneau să caute sfaturi și consiliere.

„În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuţi oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri’, a declarat Carmen Harra, conform ciao.ro.

Pe lângă consultanțele sale, Carmen Harra și-a consolidat reputația și prin publicarea a numeroase cărți, lucrări care au adus-o în atenția publicului larg și au generat venituri substanțiale din drepturi de autor. Prima ei carte, tradusă în 20 de limbi, a adus avansuri financiare impresionante, continuând să genereze venituri consistente.

„Bani din drepturi de autor. Eu cum am publicat primele cărţi, am luat sute de mii de dolari pe drepturi de autor. Cărţile se plătesc, au mers foarte bine. Avansuri foarte multe de sute de mii de dolari. Prima mea carte s-a produs în 20 de limbi… Încă primesc bani’, declara Carmen Harra.

Carmen Harra are o avere uriașă

Carmen Harra a acumulat, de-a lungul anilor, nu doar o bogată experiență profesională, ci și o avere considerabilă, estimată la 40 de milioane de dolari. Aceasta include case în Florida, apartamente în New York, mașini de lux și bijuterii valoroase, toate martori ai succesului ei în America.

Aceasta reprezintă un exemplu impresionant de succes și redefinire profesională, dovedind că talentul, ambiția și credința în propriile forțe pot deschide porți către lumi noi și oportunități neașteptate. De la cântăreață la clarvăzătoare și consilier pentru celebrități, drumul ei este o inspirație pentru mulți, rămânând o figură emblematică atât pe scena muzicală, cât și pe scena clarvăzătorilor din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: