Redactia.ro
Home » Homepage » Carmen Harra a vorbit despre boala lui Kate Middleton. Previziunea sumbră în urma diagnosticului primit de prințesă

Carmen Harra a vorbit despre boala lui Kate Middleton. Previziunea sumbră în urma diagnosticului primit de prințesă

Ce a spus Carmen Harra despre boala lui Kate Middleton?!

Într-o lume mereu în schimbare, unde viața publică și privată a celor din lumina reflectoarelor este scrutată și comentată, unele previziuni pot capta atenția publicului mai mult decât altele. Recent, Carmen Harra, cunoscută pentru expertiza sa în psihologie și hipnoterapie clinică, a făcut o declarație care a stârnit valuri în rândul admiratorilor Casei Regale Britanice și nu numai. Aceasta a vorbit despre starea de sănătate a Prințesei de Wales, Kate Middleton, care a fost diagnosticată cu o formă de cancer.

Kate Middleton a mărturisit că are cancer

Kate Middleton a făcut public diagnosticul său în urmă cu doar câteva zile, prin intermediul unui mesaj video emoționant, în care discută despre impactul acestei vești asupra ei și a familiei sale. Momentul în care a trebuit să își informeze copiii despre starea sa de sănătate a fost descris ca fiind deosebit de dificil. Cu toate acestea, detaliile specifice legate de tipul cancerului nu au fost dezvăluite.

Carmen Harra, într-o emisiune online pe care o găzduiește, a oferit o perspectivă sumbră asupra bolii lui Middleton, descriind-o ca fiind progresivă și sugerând că lupta cu aceasta va fi una de lungă durată. Mai mult, Harra a comentat și despre relația dintre Prințul William și Kate Middleton, susținând că, dacă nu ar fi fost personalități publice, cuplul ar fi putut deja să fie divorțat. În viziunea ei, relația lor este una karmică, având amândoi aceeași cifră a destinului – un doi.

„În momentul în care între doi oameni a apărut o ruptură, o trădare, e tot un fel de divorţ. Foarte greu se reconstruieşte relaţia. Oamenii cu funcţii importante nu renunţă aşa uşor, dacă ar fi fost oameni de rând, Kate şi William ar fi divorţat. La ei e mai greu, dar iată că un divorţ nu poate însemna doar o hârtie la notar.

Lovitura luată de Kate este dramatică! Cancerul ei, în intuiţia mea, este destul de progresiv! Îi doresc să se recupereze pentru că are trei copii, a intrat într-o familie grea. Ea are o legătură karmică cu William, ei doi nu întâmplător s-au cunoscut, au cifra 2 în destin”, a spus Carmen Harra.

Ce a transmis Carmen Harra despre situația prințesei de Wales

Despre situația medicală a lui Middleton, Harra a menționat că aceasta nu este favorizată de un „cod de viață favorabil”, dar există șanse să depășească această încercare. Aceasta a vorbit și despre o intervenție chirurgicală majoră pe care Prințesa de Wales a suferit-o, fără a oferi însă detalii specifice.

„Codul ei de viaţă nu o ajută foarte mult, dar există posibilitatea să treacă peste aceaste încercare. Îi doresc din inimă să fie bine. A făcut o intervenţie chirurgicală majoră, nu avem coordonatele problemei, dar este un suflet bun. Ea s-a născut o fată simplă, dar s-a născut să ajungă aici. Ea şi William s-au mai întâlnit într-o altă viaţă”, a mai spus Carmen Harra.

În plus, Carmen Harra a îndrăznit să facă o previziune și despre viitorul monarhiei britanice, sugerând că după moartea Reginei Elisabeta, regalitatea așa cum o cunoaștem se va încheia, cu Prințul William fiind ultimul monarh.

„La Meghan şi Harry este aceeaşi poveste! Este o dublă legătura karmică la ei. Eu anticipez că regalitatea se încheie după moartea Reginei Elisabeta. William va fi ultimul monarh, acest sistem se va încheia odată cu el”, a mai precizat doctorul în psihologie.

Aceste declarații, venite din partea unei figuri cunoscute pentru interpretările sale spirituale și psihologice, adaugă un nou strat de discuție în jurul vieții Prințesei de Wales și a viitorului Casei Regale. Admiratorii și urmăritorii regalității vor rămâne cu siguranță cu ochii pe această situație, sperând pentru vești mai bune legate de sănătatea lui Kate Middleton și urmărind cu interes evoluția previziunilor lui Carmen Harra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: