Redactia.ro
Home » Monden » Cine este, de fapt, nașa Roxanei Vancea. Detaliul vestimentar cu care aceasta a atras toate privirile

Cine este, de fapt, nașa Roxanei Vancea. Detaliul vestimentar cu care aceasta a atras toate privirile

GALERIE FOTO (7)

Sâmbătă, într-o ceremonie solemnă, Roxana Vancea și Dragoș Paiu și-au unit destinele printr-o căsătorie religioasă, la cinci ani de la cununia civilă din 2019. Într-un decor impunător, Roxana a pășit în biserică îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă, emanând eleganță și rafinament.

Ceremonia a fost marcată de emoție și bucurie, iar corul bisericii a început să cânte în momentul în care mirii au pășit în sfântul lăcaș, înconjurați de familie, prieteni și apropiați. Printre aceștia s-au numărat și Anda Adam și soțul ei, prezenți pentru a-și susține prietenii într-unul dintre cele mai importante momente din viața lor.

Detaliul vestimentar care i-a uimit pe invitații de la nunta Roxanei Vancea

Rochia miresei, de tip prințesă, era decoltată și era completată de un voal lung și de un buchet de flori naturale, subliniind frumusețea și feminitatea sa. Îmbrăcat într-un costum negru, elegant, Dragoș Paiu a fost perfect complementar al soției sale, alegând să opteze pentru un look clasic, dar rafinat, potrivit pentru ocazie.

Pe lângă cei doi miri, la ceremonie au strălucit și nașii lor, avocata Laura Vicol, acum deputat PSD, și soțul ei, Vladimir Ciorbă. Într-o rochie neagră, Laura Vicol a fost o prezență distinsă, purtând cu mândrie lumânarea de cununie a finilor săi.

Nașa a furat imediat privirile invitaților, deoarece a apărut îmbrăcată într-o rochie de culoare neagră, mulată pe corp, scoțându-i în evidență trupul bine lucrat la sală. Detaliul care a ieșit imediat în evidență a fost gluga atașată rochiei, pe care Laura Vicol a purtat-o. De asemenea, deputata PSD a optat și pentru o vestă de blană, de culoare verde închis.

Cine este Laura Vicol

Încărcată de emoție și fericire, Roxana Vancea a împărtășit, ulterior, pe rețelele de socializare, detalii despre legătura specială pe care o are cu nașa sa. A dezvăluit că o cunoaște pe Laura Vicol de aproximativ 11 ani și că această relație a evoluat într-o prietenie puternică și profundă. În această postare, Roxana a transmis și mulțumiri către nașii săi, exprimând recunoștința și aprecierea pentru sprijinul și prezența lor la acest moment important din viața sa.

„Acum 11 ani sau mai mult m-am întâlnit cu Laura în sala, venea de la tribunal într-un costum absolut superb, frumoasă cum e și acum… era perfectă! I-am zis că eu nu o să mă căsătoresc niciodată, dar dacă se va întâmplă vreo minune și o să o fac, vreau că ea să fie nașa mea.

Acum 5 luni când am sunat-o să îi spun că am decis să mă căsătoresc religios, nu a ezitat o secundă, a acceptat și nu pot să descriu cât de fericită m a făcut, chiar dacă simțeam că așa se va întâmplă oricum. Pentru mine este exemplu de OM în tot sensul cuvântului, de femeie, de soție (Vladimir ești un norocos!), de mamă, e o femeie completă și îi mulțumesc lui Dumnezeu că face parte din viață mea!”, a transmis pe Instagram Roxana Vancea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: