Redactia.ro
Home » Monden » Cine este, de fapt, prezentatorul emisiunii Survivor România. El l-a înlocuit pe Cosmin Cernat

Cine este, de fapt, prezentatorul emisiunii Survivor România. El l-a înlocuit pe Cosmin Cernat

Cine este, de fapt, prezentatorul emisiunii Survivor România. El l-a înlocuit pe Cosmin Cernat

Cine este, de fapt, prezentatorul emisiunii Survivor România. Dan Cruceru prezintă emisiunea de pe Kanal D care a început pe 18 februarie și pe care o puteți urmări în fiecare seară de sâmbătă până marți de la ora 20:00.

„Sunt onorat să fiu implicat într-un reality iconic, de asemenea, foarte bucuros să am parte de o experiență extraordinară, într-un peisaj de o frumusețe ieșită din comun. Sunt nerăbdător să îi cunosc pe concurenți. Vor avea parte de o competiție extrem de dură, pentru că vor fi ca niște naufragiați în jungla din Republica Dominicană, a declarat Dan Cruceru înainte de începerea competiției.

Cine este, de fapt, prezentatorul emisiunii Survivor România. El l-a înlocuit pe Cosmin Cernat

Până la apariția show-ului ”Survivor România” Dan Cruceru nu era cea mai faimoasă persoană. Deși are o experiență de peste 15 ani în televiziune și a prezentat emisiuni de succes cum ar fi „Focus Monden” și „Poveștiri adevărate”. Pe lângă asta, prezentatorul TV are un blog celebru de parenting ”Taticool” și un shop oline. Omul de afaceri este pasionat de sport și tatăl a doi copii minunați.

”Să-ți construiești singur adăpost, să îți procuri singur hrana din ceea ce îți oferă natura și să nu ai parte de nimic din confortul cu care erai obișnuit, toate acestea mi se par niște adevărate pietre de încercare. La care se adaugă imposibilitatea de a ține legătura cu familia, cu cei dragi. Telespectatorii vor avea parte de o competiție sută la sută reală, încărcată de dramatism, depășirea limitelor, camaraderie și dorința de a fi cel mai bun”, a mai declarat Dan Cruceru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: