Redactia.ro
Home » Știri » Cine este, de fapt Silvia Câmpeanu, românca ce s-a vaccinat voluntar împotriva coronavirusului

Cine este, de fapt Silvia Câmpeanu, românca ce s-a vaccinat voluntar împotriva coronavirusului

Vaccin COVID

Silvia Câmpeanu este prima româncă vaccinată pentru COVID-19. Aceasta s-a oferit voluntară pentru a primi vaccinul. Iată cum se simte aceasta și ce  a determinat-o să ia decizia de  a fi printre primii oameni care au devenit voluntari pentru testarea acestui tratament.

Cum se simte acum românca vaccinată împotriva COVID-19

Românca Silvia Câmpeanu, alături de soțul ei, au decis să facă parte din voluntarii care voiau să testeze vaccinul pentru tratarea COVID-19. Astfel, ea a fost printre primii oameni vaccinați împotriva noului coronavirus și prima româncă ce a făcut acest lucru.

Ea se simte foarte bine acum și nu a avut niciun efect advers. Mai mult decât atât, ea spune că niciun voluntar nu a avut efecte averse.

”Mă simt bine, merg, mănânc, dorm. Am absolut toate activitățile pe care le aveam și înainte, atât eu cât și soțul meu pentru că și el este voluntar. M-am simțit absolut normal. Am avut o ușoară durere de cap care a venit la un moment dat și a dispărut fără niciun fel de medicație. Din câte am înțeles, din voluntarii văzuți la acea clinică de studiu, și erau aproape 1000 de voluntari, nimeni nu a avut efecte adverse”, a spus Silvia Câmpeanu la ”Sinteza zilei” de la Antena 3.

De ce s-a înscris românca în programul de testare a vaccinului

Decizia Silviei Câmpeanu, de profesie avocată în Marea Britanie, a venit după ce tatăl ei a fost răpus de temutul virus.

„Decizia a fost luată de foarte mult timp, de când se discuta de crearea unui vaccin. Am aplicat prin programul oferit de NHS și decizia mi-a fost întărită de poate cel mai nefericit eveniment din viața mea, de dispariția tatălui meu, care s-a prăpădit după o luptă foarte lungă cu COVID, o lună de luptă.

Emailul de confirmare a participării la studiu a venit în ziua înmormântării lui. Am considerat că e un semn că trebuie să fac asta, că e datoria mea ca om să particip”, spunea Silvia Câmpeanu.

De altfel, Silvia Câmpeanu nu dorește nimănui să treacă prin ce a trecut ea, odată cu dispariția tatălui său, acesta fiind motivul pentru care a dorită să fie voluntară.

„Mi-aș dori că nimeni să nu mai treacă prin ce am trecut noi. Ca niciun tată să nu-și mai piardă viața, ca niciun copil să nu-și mai plângă părinții.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: