Redactia.ro
Home » Știri » Cine este, de fapt, sora lui Theo Rose. Este la fel de frumoasă și faimoasă ca ea: „Sora mea și-a ratat copilăria pentru mine”

Cine este, de fapt, sora lui Theo Rose. Este la fel de frumoasă și faimoasă ca ea: „Sora mea și-a ratat copilăria pentru mine”

GALERIE FOTO (4) Cine este, de fapt, sora lui Theo Rose

Pe Theo Rose o cunoaște deja toată lumea, însă puțini știu cine este sora ei! Este la fel de frumoasă ca ea. Iată cine este, de fapt, sora lui Theo Rose.

Cine e sora lui Theo Rose. Este la fel de celebră

Theo Rose a devenit cunoscută mai ales după participarea ei la emisiunea „Bravo, ai stil”, dar și după ce a făcut mai multe colaborări muzicale cu maneliști. Puțini știu, însă că ea are o soră ce este la fel de frumoasă.

Raluca Diaconu este sora mai mare a artistei, pe numele său real Teodora Maria Diaconu. Ea este artistă de muzică populară, fiind cea care a inspirat-o pe Theo Rose să înceapă o carieră în această industrie.

Mai mult, Theo Rose spune că sora ei nu i-a fost doar exemplu, ci i-a fost efectiv mamă și tată, dar și sprijin financiar până când a ajuns la vârsta maturității.

Vedeta a declarat că datorită surorii ei este persoana de astăzi și că aceasta și-a ratat copilăria de dragul ei.

„Ea a trebuit să mă care după ea, de cele mai multe ori împotriva voinței ei, că n-avea încotro. Fratele meu a mai scăpat, deși și el s-a ocupat de educția mea. Sora mea și-a investit copilăria în educația mea. Sora mea și-a ratat copilăria pentru mine. Eu cred că cu scopul ăsta s-a născut. S-a născut ca să îmi serveasă mie drept exemplu. Dacă nu ar fi fost ea, aș fi fost ceva mai nasol eu azi”, a spus Theo Rose.

Sora lui Theo Rose i-a fost și mamă și tată

Theo Rose are numai cuvinte de laudă de spus la adresa surorii ei. spune că i-a fost cel mai mare susținător, chiar și atunci când părinții nu credeau în ea.

„Ea m-a susținut tot timpul. Pe ea tata nu a susținut-o. Era un copil exemplu și trăia foarte corect. Eu, în schiomb, am fost o rebelă. La mine deja erau mai relaxați părinții după doi copii. Pe soră mea au făcut-o la 20 de ani. Sora mea a tras greu cu mine. Până am terminat liceul sora mea m-a ținut la ea, în București, mi-a dat bani de buzunar, de mâncare. Îi datorez multe. Ea a fost modelul meu. Am imitat-o o bună perioadă de timp”, a declarat Theo Rose în podcastul lui Cătălin Măruță.

Nici sora ei și nici părinții nu au criticat-o atunci când a decis să cânte manele. Au încurajat acest demers al său, unul curajos.

„Părinții mei n-au avut nimic de obiectat când am început să cânt manele”, a mai spus artista.

Tot despre copilărie, Theo Rose a mărturisit că a fost crescută mai mult de bunici, fiin foarte aproape de casa ei.

„Am copilărit la 100 de m de bunici. Bunicii din partea tatălui m-au crescut efectiv. A fost o perioadă foarte frumoasă. M-a crescut, era acolo lângă casă. Pe vremea aia nici nu știam dacă mama știe să gătească”, a povestit Theo Rose.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: