Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat mama lui Theo Rose când a aflat că și-a început viața sexuală: ”A intrat mama la mine în cameră și mi-a zis”

Cum a reacționat mama lui Theo Rose când a aflat că și-a început viața sexuală: ”A intrat mama la mine în cameră și mi-a zis”

Cum a reacționat mama lui Theo Rose când a aflat că și-a început viața sexuală: ”A intrat mama la mine în cameră și mi-a zis”

Theo Rose este o persoană sinceră, astfel că a dezvăluit într-un podcast cum a aflat mama ei că și-a început viața sexuală. Artista a povestit cu lux de amânunte cum s-a întâmplat. 

Cum a reacționat mama lui Theo Rose când a aflat că și-a început viața sexuală

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și totodată și una dintre cele mai sincere. Fiind urmărită de un public tânăr, artista a încercat mereu să fie un exemplu pentru fanii ei, povestindu-le experiențele sale de viață.

Recent, Theo Rose a fost invitată la podcast-ul lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre multe întâmplări din viața ei. Una dintre acestea a fost chiar aceea când mama ei aflat că și-a început viața sexuală. Cântăreața a povestit cu lux de amânunte cum s-a întâmplat totul, dezvăluind că reacția mamei a fost una pe placul ei.

”Eu am considerat că sunt destul de mare, deja împlinisem 18 ani. Îmi era rușine să vorbesc cu mama și cu tata astfel de lucruri. Cu mama am avut o relație mai deschisă în sensul ăsta și na, fiind femeie altfel discutam. Și de sora mea îmi era rușine pentru că mi-a fost și ea ca o mamă și atunci mă raportam la ea aproape la fel ca la mama. Ei cu toții știau cu cine sunt. Știau că mergem unul pe la altul. Eu am încercat să le transmit că s-a întâmplat asta, doar că nu-mi doream să le spun exact știți am făcut dragoste. Am considerat că pot singuri să înțeleagă chestia asta printre rânduri. 

La un moment dat a fost o situație că aveam nevoie de o trimitere la un medic ginecolog pentru că simțeam eu că se întâmplă ceva în neregulă, nu a fost vorba despre o sarcină sau ceva. Și atunci am vorbit cu mama să vorbească cu medicul de familie să rezolvăm situația. Atunci a intrat mama la mine în cameră și mi-a zis: <<Trebuie să te întreb ceva. Tu ai făcut așa și așa?>> Și i-am zis adică. Și ea m-a întrebat dacă mi-am început viața sexuală și i-am zis că da. Nu m-a făcut să mă simt în niciun fel, asta mi-a plăcut foarte tare la ea”, a povestit Theo Rose pentru podcastul lui Cătălin Măruță.

Theo Rose a spus cu ce bărbat celebru din România s-ar mărita

Invitată în cadrul unei emisiuni, Theo Rose a dovedit, din nou, că este o persoană cât se poate de sinceră. Vedeta a fost întrebată cu ce bărbat celebru s-ar mărita și fără să stea pe gânduri, artista a mărturisit că prezentatorul de la Burlacul, Răzvan Fodor ar fi cel cu care ar merge în fața altarului.

”Îl iubesc de când eram mică pe Răzvan Fodor. M-aș mărita și mâine, dacă nu era căsătorit”, a spus ea în direct într-o emisiune TV.

Evident, acest vis nu va fi îndeplinit niciodată pentru Theo, pentru că Răzvan este căsătorit cu Irina Fodor de mai mulți ani și au și o fetiță împreună. Dar nici artista nu este singură, aceasta având o relație de patru ani cu Alex, nepotul lui Nea Mărin. Theo Rose a avut parte de un real succes în pandemie, pentru că toate piesele sale au ajuns în topurile de pe Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: