Redactia.ro
Home » Monden » Iubitul lui Theo Rose a fost atacat de fanii artistei! ”I-au zis să mă lase în pace, să fiu fericită”

Iubitul lui Theo Rose a fost atacat de fanii artistei! ”I-au zis să mă lase în pace, să fiu fericită”

GALERIE FOTO (3) Iubitul lui Theo Rose a fost atacat de fanii artistei! ”I-au zis să mă lase în pace, să fiu fericită”

Theo Rose și iubitul ei, probleme din cauza relației cu Bogdan de la Ploiești! Fanii artistei l-au luat cu asalt pe Alex după colaborarea celor doi cântăreți. 

Iubitul lui Theo Rose a fost atacat de fanii artistei

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România, bucurându-se de un succes enorm în ultima perioadă. Cântăreața a povestit câteva amânunte despre viața ei fiind invitată la podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Tânăra a vorbit despre planurile de viitor alături de iubitul ei, Alex, nepotul lui Nea Mărin și a ținut să lămurească lucrurile în legătură cu mai multe zvonuri, care au afectat într-o anumită măsură relația ei cu Alex. Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!Celebrities” a vorbit despre povestea dintre ea și Bogdan de la Ploiești.

Iubitul lui Theo Rose a fost atacat de fanii artistei! ”I-au zis să mă lase în pace, să fiu fericită”

După ce au lansat o piesă împreună, Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au fost văzuți ca un cuplu. Fanii lor îi vedeau împreună, deși Theo are o relație de lungă durată și se pare că nici Bogdan nu ar fi prea singur.

”După ce am scos piesa cu Bogdan, copiii de pe TikTok și oamenii care ne apreciau ne-au combinat. Asta pentru că eu și Bogdan, puși la un loc, suntem un combo cumva de energie și muzical chiar. Noi ne înțelegem foarte bine, suntem colegi de studio mai nou, el face parte din echipa noastră. E un băiat foarte talentat și foarte muncitor. A fost foarte amuzant, pentru că și noi când am văzut așa, și noi am alimentat puțin toată ideea asta, că ni s-a părut amuzant, ni s-a părut  mișto. După care ne-a venit ideea că vom mai face încă o piesă, încă un proiect, în care să dăm răspunsul, că trebuie să-i ținem așa…dar asta până când lucrurile au început să se răsfrângă asupra relației mele și asupra lui Alex ”, a mai povestit Theo Rose.

Theo Rose a mărturisit că a trebuit să pună punct acestei povești cu Bogdan de la Ploiești, în momentul în care iubitul ei, Alex, a început să primească diferite mesaje pe rețelele sociale.

”Alex nu mi-a zis despre lucrurile astea, despre ce-i spuneau lui prietenii, însă l-am surprins citind mesaje pe Instagram, pentru că oamenii l-au găsit pe Instagram și îi scriau: ” s-o lași în pace, să fie fericită cu Bogdan”. În momentul ăla am vorbit cu Bogdan, el e super băiat, am stat de vorbă…I-am zis să oprim nebunia asta, facem piesa, dar…oamenii ne-au plăcut așa împreună. Bogdan e un tip foarte iubit de tineri, atunci toți au vrut să-l vadă fericit. Nu știu dacă e căsătorit, habar n-am. Eu nu știu..el a fost căsătorit înainte, nu știu exact povestea care a fost cu căsătoria, cu divorțul. Am auzit ceva tot din presă ”, a dezvăluit artista despre povestea cu Bogdan de la Ploiești.

Iubitul lui Theo Rose a fost atacat de fanii artistei! ”I-au zis să mă lase în pace, să fiu fericită”

Theo Rose are gânduri de căsătorie

De asemenea, una dintre întrebările pe care Cătălin Măruța i le-a adresat artistei a fost legată de căsătorie. Oamenii sunt curioși dacă celebra Theo Rose se gândește să facă pasul cel mare, acum că are o relație de patru ani cu Alex.

”Sunt cu Alex de patru ani. Nu ne-am propus nimic, nu ne-am făcut planuri așa orbește. Am zis că principalul e să fim fericiți. Atâta timp cât vom fi fericiți, lucrurile vor fi mișto și dacă o să vrem să ne căsătorim nu ne va opri nimic, că nici acum pe pandemie..ne ducem noi cu nașii și ne luăm dacă na…”, a spus Theo Rose, despre planurile de căsătorie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: