Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose, mai sinceră ca niciodată. Artista a spus cu ce bărbat celebru din România s-ar mărita

Theo Rose, mai sinceră ca niciodată. Artista a spus cu ce bărbat celebru din România s-ar mărita

GALERIE FOTO (3) Theo Rose, mai sinceră ca niciodată

Theo Rose, mai sinceră ca niciodată. Într-un timp foarte scurt, finalista de la Bravo, ai stil! a reușit să le cucerească inimile românilor. Cu talentul său, bineînțeles, dar și cu umorul original pe care nu ezită să îl afișeze ori de câte ori își face apariția. Theo Rose a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, vedeta a recunoscut că dacă nu ar fi fost într-o relație, s-ar fi măritat cu un bărbat celebru de la noi. Cine este, de fapt, acesta?

Theo Rose, mai sinceră ca niciodată. Artista a spus cu ce bărbat celebru din România s-ar mărita

La 23 de ani a reușit să devină una dintre cele mai apreciate artiste din țară, iar asta într-un timp foarte scurt. Theo Rose, pe numele său real Theodora Maria Diaconu face furori cu piesele lansate în colaborare cu marii artiști din România. Theo a început să cânte de la patru ani și a debutat pe scena cântând muzica populară.

Invitată în cadrul unei emisiuni, Theo Rose a dovedit, din nou, că este o persoană cât se poate de sinceră. Vedeta a fost întrebată cu ce bărbat celebru s-ar mărita și fără să stea pe gânduri, artista a mărturisit că prezentatorul de la Burlacul, Răzvan Fodor ar fi cel cu care ar merge în fața altarului. ”Îl iubesc de când eram mică pe Răzvan Fodor. M-aș mărita și mâine, dacă nu era căsătorit”, a spus ea în direct într-o emisiune TV.

Razvan Fodor, celebrul prezentator cu care Theo Rose s-ar casatori

Theo Rose, un succes real în plină pandemie

Evident, acest vis nu va fi îndeplinit niciodată pentru Theo, pentru că Răzvan este căsătorit cu Irina Fodor de mai mulți ani și au și o fetiță împreună. Dar nici artista nu este singură, aceasta având o relație de trei ani cu Alex, nepotul lui Nea Mărin. Theo Rose a avut parte de un real succes în pandemie, pentru că toate piesele sale au ajuns în topurile de pe Youtube.

Theo Rose si iubitul ei, Alex

Cu toate că la început a vrut să devină profesoară, de mic copil și-a dorit să devină o mare artistă. ”Tata la un moment dat, ca să mai câștig niște bani și pentru că îmi plăcea asta, am început acolo la țară să lucrez cu copii și mi-am creat o trupă de canto muzică ușoară. Și tata mi-a propus să mă angajez acolo profesoară în Izvoare, să am un salariu stabil, să nu mă mai chinui. Am tras foarte tare să reușesc, adică au fost picioarele mele peste tot, nu au muncit alți oameni pentru mine. Mi s-au închis multe uși și a fost tratată ca pe ceva mic și nesimnificativ”, declara vedeta.

Recent, Theo Rose a lansat o piesă împreună cu Lino Golden, iar la scurt timp a devenit numărul 1 în trending. Șocant este faptul că piesa ”Face ce vrea ea” a fost compusă în 5 ore. De asemenea, Vlad Munteanu, Mario Fresj și JO au interpretat o piesă de dragoste, emoționantă, ”Mulțumesc”, în timp ce Cristi Munteanu, Lino Golden și Theo Rose au ales o temă opusă pentru ”Face ce vrea ea”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: