Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose, surprinsă în cea mai sexy ipostază! Cum s-a fotografiat artista

Theo Rose, surprinsă în cea mai sexy ipostază! Cum s-a fotografiat artista

GALERIE FOTO (3) Theo Rose

Theo Rose s-a pozat în cea mai sexy ipostază de până acum! Artista i-a lăsat pe toți cu gurile căscate după ce a apărut pe rețelele de socializare așa cum nu s-a mai afișat!

Theo Rose, surprinsă în cea mai sexy ipostază

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România la momentul actual. Vedeta s-a remarcat după ce a participat la show fenomen Bravo, ai atil!, iar acum are o mulțime de fani care îi urmăreasc toate mișcările.

Theo Rose, surprinsă în cea mai sexy ipostază! Încă de la început, artista ne-a uimit cu un stil vestimentar aparte, unul care îi reprezintă personalitatea foarte bine. Rar apare în haine sexy sau foarte feminine și este mai mult pe stilul casual și sport. Dacă de obicei o vedeam pe vedetă cu ținute diverse și nicidecum provocatoare, iată că a reușit să-i impresioneze pe toți.

Stilul nu este singurul cu care a reuțit Theo Rose să impresioneze, căci vocea ei este încântătoare! Dar și prin simțul umorului foarte bine dezvoltat, aceasta și-a câștigat faima printre urmăritorii ei. Artista este mereu cu un vibe bun și face pe toată lumea să zâmbească și greu ți-o poți imagina într-o ipostază sexy și provocatoare.

Theo Rose, surprinsă în cea mai sexy ipostază! Ei bine, da, acest lucru se întâmplă, însă destul de rar după cum spune chiar ea. Recent a mers la un eveniment acolo unde a atras toate privirile, asta după ce a ales să poarte o rochie neagră și foarte decupată care să-i scoată în evidență picioarele, dar și bustul.

Theo Rose, surprinsă în cea mai sexy ipostază! Cum s-a fotografiat artista

Cântăreața a surprins pe toată lumea de această dată și chiar și pe ea, asta după ce s-a fotografiat extrem de sexy având o atitudine diferită față de cea cu care ne-a surprins până acum. Chiar și artista a fost uimită de footgrafia pe care a făcut-o.

”Cred că e poza vieții mele. Trebuie să fii prea norocos să mă surprinzi în ipostaza asta… pentru că se întampla rar tare…”, a scris Theo Rose în dreptul imaginii.

Theo Rose, surprinsă în cea mai sexy ipostază! Cum s-a fotografiat artista

Theo Rose este într-o relație cu nepotul lui nea Mărin

Theo Rose este o tânără talentată, frumoasă și mulți bărbați visează să o aibă de iubită, însă din păcate pentru ei aceasta este luată. De peste trei ani, artista are o relație cu Alex, un tânăr care a făcut-o pe vedetă să se îndrăgostească din prima și care e și nepotul lui nea Mărin.

Cei doi locuiesc împreună și au planuri mari pentru viitor, iar de fiecare dată când au ocazia se afișează public și le arată tuturor cât de îndrăgostiți sunt unul de celălalt.

”M-am uitat după el și am zis <<bă, nu e rău nepotul ăsta>> Am văzut un băiat frumos, dansa pe ritm, avea părul mai lung, mi-a plăcut mie. Cum l-am văzut am simțit că <<m-a lovit trenul>>. După care s-a apropiat și am remarcat că are niște ochi extrordinari de frumoși! A știut să-mi fie alături peste toate păsurile”, a spus Theo Rose despre ceea ce a atras-o la partenerul său!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: