Redactia.ro
Home » Monden » Sora lui Theo Rose a divorțat după 11 ani de căsnicie. Raluca Diaconu, dezvăluiri surprinzătoare

Sora lui Theo Rose a divorțat după 11 ani de căsnicie. Raluca Diaconu, dezvăluiri surprinzătoare

GALERIE FOTO (5) Sora lui Theo Rose a divorțat după 11 ani de căsnicie

Sora lui Theo Rose a divorțat după 11 ani de căsnicie. Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, după ce colaborările sale au ajuns pe primul loc în trending pe Youtube. Cu toate astea, puțină lume știe că vedeta are o soră mai mare la fel de talentată ca ea în domeniul muzicii populare. Raluca Diaconu a vorbit pentru prima oară despre perioada în care a divorțat de soțul său după 11 ani de căsnicie.

Sora lui Theo Rose a divorțat după 11 ani de căsnicie. Raluca Diaconu, dezvăluiri surprinzătoare

Sora lui Theo Rose a divorțat după 11 ani de căsnicie. Theo Rose a devenit într-un timp foarte scurt, una dintre cele mai apreciate artiste din România, dar la fel de talentată este și sora sa, Raluca, care este interpretă de muzică populară. Pentru prima dată, Raluca Diaconu a acceptat să vorbească în public despre problemele sale. Sora lui Theo Rose a divorțat după 11 ani de căsnicie.

Raluca a divorțat de soțul său în 2019, după 11 ani de căsnicie, mărturisind că în prezent, se simte liberă și este bucuroasă pentru că a reușit să-și vindece rănile despărțirii de bărbatul lângă care se vedea toată viața. ”În cazul meu divorțul a fost un act de curaj și un act de împăcare cu mine însumi. Am realizat că nu mai puteam. Trăiam în trecut și în viitor și nu îmi mai amintesc multe din perioada aia. Merit tot ce este mai bun. Vreau să fie autentic totul”, a spus Raluca, la Star Matinal!

În tot acest timp, Raluca a fost singură și a încercat să înțeleagă ce s-a întâmplat și să-și rezolve problemele de una singură, fără a apela la terapie. ”Mi-a trebuit un timp în care să fiu doar eu cu mine, să văd ce e în neregulă cu mine, unde a început! Am reușit să aflu eu singură, m-am apucat să citesc foarte multe cărți de dezvoltare personală, de spiritualitate!”, a mai spus sora lui Theo Rose. Mai mult, Raluca Diaconu este decisă să o ia de la capăt și s-a declarat deschisă pentru o nouă relație. Tânăra declara că sunt situații în care crede că doi parteneri pot rămâne prieteni după divorț, dar în cazul ei, situația stă diferite și consideră că acest lucru nu se va întâmpla pe viitor.

Theo Rose și Raluca se înțeleg foarte bine

Theo Rose nu este singura din familie care urca pe scena, ci și sora ei, Raluca este o adevărată artistă. Șatena este cu 11 ani mai mare decât Theo, dar acest lucru nu le împiedică să se înțeleagă de minune și să fie nedespărțite atât în viața reală, cât și pe scenă. În momentul în care amândoua îmbracă straiele populare, oamenii din jurul lor se simt încântați de prezența lor. Theo îi este recunoscătoare surorii sale pentru că de la ea a învățat să cânte, iar cele două nu ezită să se tachineze de fiecare dată când au ocazia. La rândul ei, Theo trăiește o poveste de dragoste cu nepotul lui Nea Mărin, iar cei doi se simt foarte bine unul în compania celuilalt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: