Redactia.ro
Home » Monden » Cine este sora lui Theo Rose! Aceasta este foarte celebră

Cine este sora lui Theo Rose! Aceasta este foarte celebră

GALERIE FOTO (2) Cine este sora lui Theo Rose

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din țară în acest moment. A câștigat simpatia publicului prin felul ei de a fi și prin talentul ei, însă mulți nu știu că sora acesteia este la fel de celebră. 

Cine este sora lui Theo Rose

Talentul și frumusețea este clar o trăsătură de familie, astfel că nici sora lui Theo Rose nu este departe de a fi plăcută de public. Raluca, căci așa se numește, este cu 11 ani mai mare decât cunoscuta Theo Rose și nu ezită niciodată să cânte alături de sora ei.

Cele două se înțeleg de minune. Raluca este o interpretă de muzică populară celebră și dacă ne luâm după declarațiile lor, este mult mai liniștită decât energia Theo Rose. Atunci când se îmbracă ambele în straie populare, se transformă total și cântă dumnezeiește, potrivit kanald.ro.

Se vede că au o legătură strânsă și se înțeleg de minune. Recent, acestea au făcut mărturisiri despre relația dintre ele la emisiunea ”Teo Show” de la Kanal D. Cele două surori și-au mărturisit dragostea și au povestit câteva lucruri care au făcut să aibă așa o relația bună.

În cadrul emisiunii, Theo Rose a declarat că are o ”gură proastă tare”, însă sora ei , Raluca, a ținută să o contrazică și i-a spus că ”dacă nu ai avea gura aia proastă și mare, cum zici tu, nu te-aș mai iubi la fel de mult. Asta este hazul ei”. 

Theo Rose și Raluca Burcea au fost îndrăgostite de același băiat

Sunt surori și amândouă împart aceeași pasiune: muzica. Theo Rose și Raluca Burcea sunt cele mai bune prietene, se sprijină reciproc și sunt de nedespărțit. Însă, acestea au uimit pe toată lumea atunci când au spus că au fost îndrăgostite de acelaşi băiat. Totul s-a întâmplat în urmă cu mai mulţi ani, atunci când Theo Rose era o copilă şi, bineînţeles, în glumă a pus ochii pe iubitul surorii ei mai mari.

„Eu am fost îndrăgostită de unul dintre iubiţii surorii mele. Eram foarte mică, el era iubitul ei din liceu. Mi s-a părut mie că el se cam dă la mine, chiar dacă eu aveam 4 ani şi i-am atras atenţia. I-am spus: nu ţi-e ruşine să te dai la mine? E sora mea aici de faţă. Îmi respectam sora”, a spus Theo Rose, în exclusivitate, pentru „Star Matinal”.

Raluca Burcea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: