Redactia.ro
Home » TV » Theo Rose, preferata fanilor de la Bravo, ai stil! Celebrities se iubeşte cu un bărbat celebru. Acum s-a aflat

Theo Rose, preferata fanilor de la Bravo, ai stil! Celebrities se iubeşte cu un bărbat celebru. Acum s-a aflat

GALERIE FOTO (2) Theo Rose

Theo Rose, cântăreața care a participat la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” a povestit totul despre relația sa. Aceasta se iubește cu nepotul unui bărbat faimos din România, dar nu s-a ferit să dea detalii despre povestea de iubire ce o trăiește de trei ani.

Cu cine se iubește Theo Rose. Este nepotul unui bărbat faimos din România

Theo Rose, pe numele ei real, Theodora Diaconu, are o relație de trei ani cu un tânăr, nimeni altul decât nepotul lui Nea Marin, prezentatorul de la Pro TV și Antena 1 ce i-a cucerit pe români cu atitudinea și pedepsele sale.

Iubitul lui Theo Rose se numește Alexandru și cei doi s-au cunoscut la o petrecere, unde i-a unit pasiunea pentru muzică.

“Sunt fericită şi liniştită. Sunt cu Alex de 3 ani şi este pentru mine un sprijin extraordinar. Ne-am cunoscut la un eveniment la care cântam şi ne-am cam îndrăgostit. Am lăsat puțin timp să înțelegem ce se petrece cu noi, şi apoi ne-am mutat împreună. Dar, înainte de asta, l-am ținut puțin pe jar. Îmi place să îl tachinez.”, a povestit Theo Rose despre relația sa.

Ce spune Theo Rose despre relația cu nepotul lui Nea Marin

De altfel, Theo Rose a povestit că este răsfățată de iubitul ei, care îi face merue surprize frumoase, mai ales de aniversări.

“Îi place mult să îmi organizeze surprize. De 3 ani, aniversările mele sunt minunate datorită lui. Se gândeşte la toate detaliile şi îi place să mă vadă fericită. Face tot ce îi stă în putință să-mi fie bine, şi ăsta e un fenomen în ziua de azi.”, a mai mărturisit Theo Rose despre iubitul ei.

Chiar dacă sunt împreună de 3 ani, cântăreața spune că nu are planuri de măritiș deocamdată, deoarece are doar 22 de ani.

“Până acum doi ani, îmi doream să mă căsătoresc şi să devin mamă rapid. Să fiu mama mândră şi tânără a trei copii superbi. De doi ani au început să mă cam sperie aceste gânduri”, a explicat fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Theo Rose și iubitul
Theo Rose și iubitul
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: