Redactia.ro
Home » Monden » Nea Mărin s-a vindecat de coronavirus. Primele declarații: „M-am gândit că nu mai ies de aici”

Nea Mărin s-a vindecat de coronavirus. Primele declarații: „M-am gândit că nu mai ies de aici”

Nea Marin, vindecat de covid-19

Nea Marin a fost infectat cu noul coronavirus în timpul filmărilor după ce echipa de producție a efectuat teste pentru a afla dacă au COVID-19. După multe zile în care a stat în spital, omul de televiziune și-a revenit, fiind vindecat și externat din spital. Care au fost primele sale declarații?

Nea Marin s-a vindecat de coronavirus. Primele declarații: „M-am gândit că nu mai ies de aici”

Nea Marin, în vârstă de 61 de ani a fost confirmat cu coronavirus, după ce echipa de filmare a decis să facă teste pentru a vedea dacă există cineva cu acest virus. Astfel, filmările la cea mai recentă producție a Antenei 1, au fost oprite pe timp nelimitat după ce vedeta show-ului a fost depistată cu COVID-19. Nea Marin a fost testat pozitiv când se afla la Techirghiol. Împreună cu el fiind infectați și operatorii. Nea Marin a vorbit pentru Click.ro despre experiența petrecută în spital. „M-am speriat. Până acolo am fost Nea Marin, dar din clipa aia…Am avut fracțiuni de secundă când am zis «bă dacă eu nu mai ies de aici sau soția sau dacă împreună». Și cu ocazia asta le spun la toți prietenii noștri să se ferească, să aibă grijă, să poarte mască pentru că nu e de joacă. Eu am fost acolo”, a spus Nea Marin.

Nea Marin a fost testat pozitiv cu coronavirus

După ce a fost testat pozitiv cu coronavirus, tăticul de suflet al lui Vârciu a declarat că și soția sa a fost infectată cu COVID-19, motiv pentru care sunt nevoiți să se interneze la Matei Balș. Din fericire, acea perioadă a trecut, iar Nea Marin și soția sa s-au întors sănătăși acasă.

Mă simt foarte bine, n-am nicio chestie, n-am avut decât duminica trecută o temperatură de 38 şi de atunci nu am avut nimic. Dar s-a infectat un coleg de-al nostru, am zis să mă testez şi eu, m-am testat, sunt pozitiv. Am venit ieri la Matei Balş, la camera de gardă, m-am internat, sunt foarte bine.Analizele sunt bune. Mi s-a spus că luni o să fac un CT şi dacă nu sunt modificări, o să plec acasă luni sau marţi, să mă izolez, ca şi ceilalţi, la domiciliu.Am făcut un sigur test joi, a ieşit pozitiv. La fel şi soţia. Am venit şi ne-am internat. Mi-au făcut nişte injecţii în burtă, mi-a dat un antibiotic mai uşor. Şi soţia este bine, fără probleme ”, spunea Nea Marin la vremea respectivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: