Redactia.ro
Home » Monden » Nea Marin este infectat cu noul coronavirus. Care e starea lui de sănătate

Nea Marin este infectat cu noul coronavirus. Care e starea lui de sănătate

GALERIE FOTO (2) Nea Marin covid-19

Un alt nume sonor se alătură vedetelor din România infectate cu noul coronavirus. După Irina Loghin și Adelina Pestrițu, iată că și îndrăgitul coregraf al vedetelor a contractat virusul SARS-CoV2. E vorba despre Nea Mărin, care s-a infectat chiar pe platourile de filmare.

Nea Marin este infectat cu noul coronavirus

Veste proastă în această dimineață. Îndrăgitul coregraf, Nea Mărin, este infectat cu noul coronavirus. Acesta se afla în Techirghiol, acolo unde filma o nouă ediție a emisiunii sale, „Poftiți pe la noi”. Din păcate, în ciuda măsurilor de prevenție pe care echipa și le-a luat, gazda emisiunii a contractat periculosul virus.

Care e starea de sănătate a lui Nea Mărin

Potrivit Spynews.ro, starea de sănătate a celebrului coregraf este una stabilă, dat fiind faptul și că acesta are o formă ușoară a bolii. Acesta se află acum în recuperare, sub supravegherea medicilor, iar apropiații spun că Nea Mărin are toate șansele să se însănătoșească rapid. Cel mai probabil, după perioada critică, și după ce toți membri staf-ului vor fi retestați, filmările îndrăgitei emisiuni se vor relua.

La acest moment, nu se știe alături de ce vedete filma Nea Mărin emisiunea și, prin urmare, nu știm dacă sunt și alte staruri care se confruntă cu această amenințare. Cel mai probabil, în scurt timp vom afla, prin reprezentanții postului de televiziune, dacă sunt și alte nume sonore pe lista infectaților ori a suspecților.

Despre Nea Mărin

Nea Mărin era cunoscut drept unul dintre cie mai buni coregrafi de dansuri folclorice de la noi din țară, făcând parte, ani la rând, din echipa „Călușarii din Conțești”. Odată cu faima căpătată, Nea Mărin a ajuns să lucreze cu diverse vedete și personalități și să fie cooptat într-un show de dans la PRO TV. Peste ani, însă, celebrul coregraf a ajuns la Antena 1, unde acum prezintă emisiunea „Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: