Redactia.ro
Home » TV » Simona Gherghe a revenit pe micul ecran. Primele imagini de la emisiunea “Mireasa”

Simona Gherghe a revenit pe micul ecran. Primele imagini de la emisiunea “Mireasa”

Simona Gherghe a revenit pe micul ecran

Simona Gherghe a revenit pe micile ecrane în postura de moderator al emisiunii Mireasa, difuzată pe Antena 1. Jurnalista a decis să revină în fața telespectatorilor cu un proiect cu totul și cu totul inedit.

Simona Gherghe a revenit pe micul ecran. Primele imagini de la emisiunea “Mireasa”

Simona Gherghe, în vârstă de 42 de ani a revenit pe micile ecrane, după o pauză de mai bine de un an. Jurnalista va prezenta emisiunea „Mireasa”, difuzată pe Antena 1. Încântată de noul proiect cu totul și cu totul inedit, prezentatoarea Tv a postat deja pe rețelele de socializare imagini din casa dragostei.

Emisiunea „Mireasa” va începe pe 5 septembrie, iar Simona este pregătită să apară în fața telespectatorilor și să îi îndrume pe concurenți în drumul către iubire.

Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac în stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune. N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua Mireasa, am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-mă, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!Sunt pasionată de psihologie şi experimentul acesta social va fi extrem de interesant. Concurenţii, fete si băieti, care se vor vedea pentru prima oară în gala de pe 5 septembrie, sunt tipologii diferite, provin din medii diferite şi au pregătire profesională diferită. Cu toate acestea, vor trebui să convieţuiască, vreme de 4 luni, într-o casă din care nu vor putea ieşi, în speranţa că îşi vor găsi jumătatea – căci asta este marea miză! Nu va fi simplu pentru mine, căci voi fi singura lor legătură cu lumea exterioară. Pentru ei va fi şi mai dificil, chiar dacă vor locui într-o casă absolut spectaculoasă! Aşa că vă invit în fiecare zi, de luni până vineri de la ora 14:00 şi sâmbătă de la ora 13:30 să-mi fiţi alături în această aventură!”, a mărturisit Simona Gherghe.

View this post on Instagram

“Cand te intorci pe sticla?” E cea mai frecventa intrebare pe care o primesc, de un an incoace. Mi-am ingaduit o pauza lunga. Am stat departe de profesia mea aproape un an si jumatate, o perioada minunata, de fapt darul pe care ni l-am facut reciproc eu si copiii mei, Ana si Vlad. Stiu ca, de-acum, n-o sa mai avem niciodata atat de mult timp unii pentru altii. Pentru Ana, urmeaza gradinita, apoi scoala, acusi si Vlad va avea acelasi traseu, iar mama se intoarce la munca 🙂 e sanatos si e normal ca cei mici sa vada un exemplu in parintii lor, sa-i vada muncind. Am 18 ani de televiziune, in care am facut stiri, divertisment mare, tabloid, emisiuni sociale, news magazine, dar niciodata reality show, un gen extrem de gustat de publicul din Romania. Nu mi-a fost frica sa incerc lucruri si formate noi, iata ca e momentul sa ies din nou din zona de confort. Incepand din aceasta toamna, voi fi la carma reality-showului “Mireasa”, la Antena 1. O provocare pentru mine, dar pasiunea mea pentru psihologie si placerea de a asculta povesti ma vor ajuta si ii vor ajuta si pe concurentii care vin in emisiune sa-si intalneasca iubirea. Vreme de 4 luni, voi fi singura lor legatura cu exteriorul. Am in spate o superechipa, un platou spectaculos, care e si casa concurentilor. Si un efort logistic urias: 40 de camere, care vor filma tot ce se intampla acolo. Pentru cei 14 concurenti, urmeaza o aventura extraordinara, pe care va invit sa o descoperim impreuna, de luni pana sambata, de la ora 14.00. Ne vedem pe 5 septembrie! ❤️ #mamadedoi #tvhost #antena1 #simonagherghe @antena1_oficial @mireasa_oficial

A post shared by Simona Gherghe | TV HOST (@simgherghe) on

Diana Dumitrescu, înlocuită de Simona Gherghe

Deși telespectatorii au fost obișnuiți să o urmărească pe Diana Dumitrescu în fiecare zi prezentând emisiunea „Mireasa”, se pare că aceasta nu se descurca, iar producătorii au decis să o înlocuiască cu Simona Gherghe, care are o experiență de 18 ani în televiziune.

Conform Playtech.ro, Diana ar fi aflat pe 27 august că nu va mai prezenta emisiunea, motiv pentru care aceasta ar fi avut o reacție suprinzătoare. ”Au decis să o pună pe liber după ce a gafat în câteva rânduri. Diana nu se descurca în postura de prezentatoare. Astfel, a fost înlăturată și în locul ei au adus-o pe Simona Gherghe. Nu se descurca deloc. Când a primit vestea, Diana a plâns minute în șir în culise”, a declarat o sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: