Redactia.ro
Home » Coronavirus » Prima fotografie cu nea Mărin și soția sa din spital

Prima fotografie cu nea Mărin și soția sa din spital

La o săptămână de când a fost diagnosticat cu COVID, avem primele vești despre nea Mărin.

Liviu Vârciu, primele detalii desprea nea Mărin

Liviu Vârciu a postat pe contul său de Instagram o fotografie realizată în timpul unui apel video pe care l-a avut cu nea Mărin și soția lui. După cum puteți vedea în poza din stânga colajului, atât celebrul coregraf, cât și partenera sa, Maria Barbu, au o stare psihică foarte bună, râd, motiv pentru care mulți și-au dat seama că și starea de sănătate este una extraordinară. De altfel, ei au făcut o formă ușoasă a virusului SARS-CoV-2

Mă bucur ca ești bine “ Taticutule “ abia aștept sa ne alergam 🥊🥊🥊🥊🕺🕺🕺🕺👻👻👻

Publicată de Varciu Liviu pe Vineri, 11 septembrie 2020

“Mă bucur că ești bine, «Tăticutule», abia aștept să ne alergam” este mesajul scris de Liviu Vârciu când a făcut publică poza cu îndrăgitul prezentator de la Antena 1.

Recent, nea Mărin a împărtășit pe Facebook scrisoarea emoționantă pe care Ana, nepoțica lor, a scris-o pentru el și soția sa. “Există zile bune și zile rele… Dar există și zile de încercare în care mesajele frumoase, gândurile bune și iubirea celor din jur îți dau putere, energie și optimism! În ultimele zile, am primit sute si sute de mesaje de la voi toți… Mi-ar placea să vă pot răspunde fiecăruia în parte… Îi mulțumesc Lui Dumnezeu pt tot ceea ce mi-a dat, pt tot ceea ce am putut face și pt tot ceea ce am să fac în continuare! Stiți că nu obisnuiesc sa fac postări atât de lungi, sau să public prea multe din intimitatea mea…dar în momentul acesta simt că mă sufoc dacă nu o fac!!! VĂ MULȚUMESC ȘI VĂ DORESC MULTĂ SĂNĂTATE TUTUROR! Protejați-vă! Protejați-vă! Și protejați-i pe cei pe care îi iubiți!” sunt gândurile coregrafului așternute pe cunoscuta rețea de socializare când a postat fotografia făcută la scrisoarea de mai jos.