Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose a vorbit despre momentele dificile din viața sa. Artista a apelat la terapie pentru a trece peste

Theo Rose a vorbit despre momentele dificile din viața sa. Artista a apelat la terapie pentru a trece peste

Theo Rose a vorbit despre momentele dificile din viața sa

Theo Rose a vorbit pentru prima oară despre perioada dificilă din viața ei și cum a reușit să treacă mai ușor peste. Artista a devenit una dintre cele mai îndrăgite și talentate cântărețe din România. De fiecare dată, apariția ei îți aduce zâmbetul pe buze.

Theo Rose a vorbit despre momentele dificile din viața sa. Artista a apelat la terapie pentru a trece peste

Theo Rose este una dintre cele mai îndrăgite concurente din emisiunea Bravo ai stil! Celebrities!. Frumoasă, talentată si mereu pusă pe glume, Theo aduce zâmbetul pe buzele tuturor celor din jurul ei. Cu toate astea, artista a avut parte de momente dificile de-a lungul vieții sale. Aceasta a declarat că a avut momente grele și a avut nevoie de terapie pentru a trece peste.  Mai mult, șatena a spus că datorită emisiunii de la Bravo, ai stil! Celebrities! a reușit să îți revină și să uite de probleme. “Acum sunt bine, am apelat la terapie. Faptul ca sunt aici, ca sunt foarte ocupata si ca petrecem foarte mult timp la filmari, ma ajuta extrem de mult; este o alta energie, interactionez in permanenta cu alti oameni, te schimbi, te machiezi… Ma tin ocupata cat mai mult si incerc sa fiu optimista!”, spune Theo Rose.

Totodată, persoana care a ajutat-o pe Theo să treacă peste perioada aceasta a fost chiar iubitul său, care a fost alături de ea, pentru a o ajuta să treacă peste. “Este un om minunat si, cu toate ca nu este mult mai mare decat mine, ma sustine. Avem o relatie extraordinara, am evoluat impreuna. Cand ne-am cunoscut nici eu, nici el nu stiam foarte bine cum sa facem (…) Si mai este si frumos! E greu pentru cel de langa tine sa inteleaga ce se intampla cu tine… M-a sustinut in chestia asta, am apelat la terapie si sunt bine”, a continuat Theo Rose.

Cine este Theo Rose

Theo Rose, în vârstă de 22 de ani a absolvit Liceul Dinu Lipatti din București, iar visul său încă din copilărie a fost să devină artistă. Aceasta a fost și în televiziune când a fost mai mică, fiind coprezentatoarea show-ului KIDSing de la Kanal D. Aceasta susține că spiritul de artistă este unul dintre avantajele sale pe care mixează și este de părere că varietatea de stiluri vestimentare pe care le va adoptă în cadrul emisiunii difuzată pe Kanald o propulsează în preferințele publicului, dar și a juraților. „Pentru că sunt artistă, sunt creativă. Cred că în această competiție voi aduce mari surprize, tocmai pentru că îmi voi permite să merg în zone mai din punct de vedere vestimentar. Îmi este teamă de părerea celorlalți, de mine, de cum voi reacționa la unele critici care mi se aduc. Oricum, sunt mai mult entuziasmată decât speriată‘, spune Theo Rose.

Artista se iubește cu nepotul coregrafului Nea Mărin, cel cu care Liviu Vârciu se înțelege foarte bine. Aceasta a povestit momentul în care l-a adus acasă pentru prima dată pe iubitul său. „N-am așteptat o reacție anume. E frumos, e deștept, e bine făcut, ce puteau să zică?! Mama m-a înţeles, eu am fost cu bun simţ mereu şi am mers cu Alex… într-o seară, le-am făcut cunoştinţă pur şi simplu. Am avut emoţii cu tata… dar i l-am prezentat şi tata a spus: „Eu sunt taică-său” . Tata îmi spune că mai vrea să facă o fată… că noi ne ducem la casă noastră. Nu vreau să mă mărit deocamdată”, a declarat Theo Rose.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: