Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al lui Theo Rose. Cum este trecută artista în buletin

Numele real al lui Theo Rose. Cum este trecută artista în buletin

Theo Rose

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate cântărețe, din țară, în momentul de față. Melodiile ei sunt, adesea, în trending pe youtube și, așadar, ascultate de milioane de români. V-ați întrebat vreodată care este numele real al artistei? Iată cum este trecută în buletin cea care este iubita nepotului lui Nea Mărin.

Numele real al lui Theo Rose. Cum este trecută artista în buletin

Theo Rose este unul dintre artiștii de top, în momentul de față, în țară. În urma participării la competiția ”Bravo, ai stil!Celebrities!”, Theo Rose a reușit să-și facă piesele și mai cunoscute. Mulți români îi ascultă melodiile care ajung, adesea, în trending, pe youtube, însă puțini cunosc numele real al cântăreței. Iată cum este trecută în buletin cea care este și iubita nepotului lui Nea Mărin.

Frumoasa cântăreață este născută în anul 1997 pe data de 8 august, iar în buletin apare ca Theodora Maria Diaconu. Ea a debutat în lumea muzicii la vârsta de patru ani, interpretând folclor. Mai aflați că Theo Rose este originară din Ploiești, iar drumul către succes nu a fost ușor, informează Spynews.

Theo Rose 💔 Florin Salam - Lacrimi si Suspine | Official Video - YouTube

”A fost foarte greu să reușesc. Abia acum sunt într-un punct în care încep lucrurile să mi se lege și să meargă și o perioadă cu succes pentru mine. Dar până acum, am avut parte de multe eșecuri, mai ales că de la 15 ani m-am lansat în industrie și încerc să reușesc și a fost un drum lung și anevoios dar și frumos pe lângă asta”, a recunoscut Theo Rose, pentru Antena Stars.

Theo Rose a fost profesoară de muzică

Iar la un moment dat, pentru că nu reușea să ajungă acolo unde-și dorea, printre artiștii iubiți și cunoscuți din România, a început să lucreze ca profesoară de canto, în localitatea natală.

”Tata la un moment dat, ca să mai câștig niște bani și pentru că îmi plăcea asta, am început acolo la țară să lucrez cu copii și mi-am creat o trupă de canto muzică ușoară. Și tata mi-a propus să mă angajez acolo profesoară în Izvoare, să am un salariu stabil, să nu mă mai chinui. Am tras foarte tare să reușesc, adică au fost picioarele mele peste tot, nu au muncit alți oameni pentru mine. Mi s-au închis multe uși și a fost tratată ca pe ceva mic și nesimnificativ”, a mai spus artista.

Theo Rose, relație de patru ani cu nepotul lui Nea Mărin

De patru ani, Theo Rose trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin. El este dansator.

Theo Rose de la Bravo, ai stil! Celebrities, totul despre relația cu  nepotul lui Nea Mărin: "E inteligent și superb!" Cum s-au cunoscut /  EXCLUSIV | Galerie foto, Stiri, Vedete si Evenimente |

”M-am uitat după el și am zis <<bă, nu e rău nepotul ăsta>> Am văzut un băiat frumos, dansa pe ritm, avea părul mai lung, mi-a plăcut mie. Cum l-am văzut am simțit că <<m-a lovit trenul>>. După care s-a apropiat și am remarcat că are niște ochi extrordinari de frumoși! A știut să-mi fie alături peste toate păsurile”, a spus Theo Rose despre ceea ce a atras-o la partenerul său!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: