Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Diane Inamahoro, concurenta care a părăsit Chefi la Cuțite luni seară. Echipa lui Sorin Bontea se micșorează

Cine este Diane Inamahoro, concurenta care a părăsit Chefi la Cuțite luni seară. Echipa lui Sorin Bontea se micșorează

GALERIE FOTO (5) Concurenta eliminată de la Chefi la Cuțite

În ediția de luni seară, echipa lui Sorin Bontea a mai pierdut un om, după un duel aprig cu echipa lui Cătălin Scărlătescu. Cheful bucătar a fost profund dezamăgit în momentul în care a descoperit că Diane Inamahoro nu se mai întoarce în bucătărie.

Seara începuse foarte bine pentru Sorin Bontea, însă în urma primei probe acesta a pierdut la mustață în fața lui Florin Dumitrescu. Cel din urmă a obținut 6 farfurii, în timp ce echipa lui Bontea a primit numai 5. Cel mai afectat a fost Scărlătescu, deoarece este a doua oară când încheie o probă cu 0 farfurii, adică 0 puncte.

Cine este Diane Inamahoro, concurenta eliminată de la „Chefi la cuțite”

Ediția 28 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 29 mai 2023 a venit cu o nouă eliminare. Este vorba despre Diane Inamahoro, o femei de 34 de ani care a părăsit Africa în urmă cu 11 ani și s-a mutat în România alături de partenerul său. Ștefan, soțul concurentei, era de meserie geograf, motiv pentru care călătorea prin toată lumea, dar în urmă cu 12 ani a ajuns pentru prima dată în Burundi, o localitate din Africa.

Cei doi s-au înțeles atât de bine, încât au devenit de nedespărțit. Ulterior, Diane s-a mutat în Cluj, alături de Ștefan, iar în prezent au patru copii foarte frumoși. Dacă inițial era vorba ca femeia să urmeze masterul în România și să se întoarcă în Africa la familia sa, planurile au fost date peste cap într-un mod foarte frumos de dragostea care o lega de Ștefan.

Primele declarații după eliminare

Din păcate, preparatul pe care Diane l-a gătit în cadrul probei individuale nu a fost deloc pe placul chefilor bucătari, motiv pentru care a primit în total 6 puncte, din 15. Tânăra a explicat faptul că se bucură că a reușit să ajungă până în acest punct și că a învățat o mulțime de lucruri de la colegii săi, dar și de la Sorin Bontea.

„Pentru mine participarea la Chefi la Cuțite a fost o provocare. Este important ca oamenii de la televizor să te vadă atât de real cum ești tu și prin toate lucrurile pe care le faci să înveți din ele și să le faci cu bun simț și mai bine.

M-am gândit că este o oportunitate să particip la Chefi la Cuțite, știu să gătesc, până la urmă am patru copii (râde-n.red.) (…) Acolo era un alt nivel, dar era vorba de un show culinar. Mă bucur de experiență. Am ajuns la al șaptelea battle, am învățat ceva bucătărie cu siguranță”, a mărturisit concurenta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: