Redactia.ro
Home » Știri » Cine este DJ Hugo Arthur, semifinalistul de la Românii au Talent 2022. Tânărul concurent a mixat legat la ochi în audiții

Cine este DJ Hugo Arthur, semifinalistul de la Românii au Talent 2022. Tânărul concurent a mixat legat la ochi în audiții

Adolescentul de doar 14 ani a mixat legat la ochi, în audițiile concursului Românii au talent care a ajuns la cea de-a 12 ediție.  Jurații au apreciat calitățiile de Dj ale tânărului și s-au ridicat ăn picioare la prestația lui.

Cine este DJ Hugo Arthur, semifinalistul de la Românii au Talent 2022

DJ Hugo Arthur are 14 ani și locuiește în  Timișoara alături de părinții lui.  Semifinalistul de la Românii au Talent, sezonul 12, a venit în audiții ca să-și demonstreze talentul pe care îl are, acela de a mixa piese cunoscute în întreaga lume.

„Mixez melodii, le schimb sunetul, bag efecte noi. Am învățat uitându-mă la alți DJ. Aparatele mele sunt foarte performante și le estimez la peste 3 milioane de efecte. Pentru Românii au Talent am lucrat la un mix șase luni pentru că vreau să câștig Românii au Talent, să fim sinceri, cine nu vine să câștige. În primul rând și banii sunt buni. Nu pot să fiu ipocrit și să zic că banii nu sunt buni.”

DJ Hugo Arthur a făcut show la Românii au Talent

„Eu cred și sunt sigur 100% că o să intru în istorie ca fiind primul copil care face chestia asta. Nu mă simt pregătit, sunt foarte pregătit”, a spus concurentul, înainte de a urca pe scena de la Românii au Talent 2022.

Părinții lui Hugo, eforturi extraordinare

Părinții lui Hugo au făcut eforturi extraordinare ca să achiziționeze  aparatura necesară copilului pentru a-și exercita pasiunea de a mixa. Tatăl concurentului de la Românii au Talent 2022 și-a vândut mașina pentru ca fiul său să aibă mixerul.

„În 2019, de Crăciun, tatăl meu mi-a cumpărat o consolă. Tatăl meu și-a vândut mașina ca să mi le cumpere, după ce a așteptat 20 de ani să își cumpere mașina. Ei au strâns banii de mașină de când s-au cunoscut. Mama și tata nu au mers în concedii și nu s-au bucurat de tinerețe”, a mai spus concurentul.

Jurații de la Românii au Talent 2022 s-au ridicat în picioare

Jurații au fost profund impresionați și s-au ridicat în picioare ca să îl aplaude pe DJ Hugo Arthur, care a mixat legat la ochi la Românii au Talent, sezonul 12.

Concurentul de la Românii au Talent 2022 a fost extrem de apreciat și a primit cei patru de  DA și a ajuns în marea semifinală de astăzi, 13 mai:

„Cred că părinții tăi așa cum au făcut un efort extraordinar să te susțină în dragostea pentru DJ-ială, ar putea de acum încolo să te susțină într-o altă direcție, să îți faci primii tăi prieteni pentru că ești un copil minunat, care e foarte plăcut și aproape că nu înțeleg de ce nu are niciun prieten”, a spus Bobonete.

„DJ Hugo, pentru mine tipul ăsta de muzică este de neascultat, însă astăzi tu, l-ai făcut pe cel mai greu de convins spectator din lumea asta să se ridice în picioare și să te aplaude. Ești extraordinar, pe cuvântul meu de onoare. Ai o energie! Bravo!”, a spus Dragoș Bucur.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: