Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Elena Chiriac, concurentă la Survivor România 2022. Cu ce se ocupă

Cine este Elena Chiriac, concurentă la Survivor România 2022. Cu ce se ocupă

GALERIE FOTO (5) Cine este Elena Chiriac, concurentă la Survivor România 2022.

Cine este Elena Chiriac, concurentă la Survivor România 2022. S-au aflat cine sunt cele 12 celebrități care vor participa la Survivor România 2022. Printre acestea se află și Elena Chiriac, fostă concurentă la Ferma Vedetelor. Cine este și cu ce se ocupă tânăra?

Cine este Elena Chiriac, concurentă la Survivor România 2022. Cu ce se ocupă

Cine este Elena Chiriac, concurentă la Survivor România 2022. Noul sezon Survivor România va începe la anul, iar telespectatorii sunt entuziasmați să-și vadă preferații luptând pentru a câștiga marele premiu. În emisiunea lui Măruță au fost dezvăluite cele 12 vedete care vor merge în Republica Dominicană. Așadar, din echipa Faimoșilor vor face parte CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles, Otilia Bilionera, EMil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert NIȚĂ, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac. Spre suprinderea multora, Elena Chiriac face parte din echipa Faimoșilor și va putea fi urmărită la Survivor România. În trecut, tânăra a participat și la Ferma, de pe PRO TV, ajungând în finală.

Elena CHiriac are 20 de ani și este sportivă de performanță. Aceasta a fost campioană multinațională la Taekwondo. Elena a început să practice sportul încă de când era mică, fiind pasionată de sport. „În fiecare zi devin tot mai puternică. Păzea că vin!‘, a transmis Elena Chiriac de la Survivor România 2022 pe contul ei de Instagram.

De asemenea, Elena Chiriac este și model. Aceasta a studiat și actoria în cadrul unui colegiu londonez. Tânăra locuiește împreună cu mama ei în Londra de mai mult timp, iar de câte ori are ocazia, revine în România. Când era mică a fost solicitată să apară în mai multe reclame. Elena a participat la Fermă, luptându-se cot la cot cu Augustin Viziru, cel care a fost cu un pas în față și a devenit câștigător. Cu toate că ceilalți concurenți au subestimat-o din cauza vârstei, Elena a făcut față tuturor provocărilor din concurs.

Drama Elenei Chiriac

Deși cochetează cu actoria și joacă în piese de teatru și reclame, ELena face și sport de performanță. Cu toate astea, viața tinerei nu a fost mereu ușoară. În urmă cu câțiva ani, Elena a trecut printr-o experiență neplăcută. Aceasta a fost implicată într-o bătaie, inițiată de cinci fete mai mari decât ea, iar tânăra a scăpat cu ajutorul bodyguarzilor de la un spital privat.

La acea vreme, vedeta a spus că ar fi putut fi rănită grav dacă nu stăpânea tehnici de autoapărare de taekwondo și nu interveneau bodyguarzii spitalului privat. Părinții Elenei au depus plângere la poliție, dar au făcut și o sesizare la conducerea liceului unde agresoarele învățau. Spre surprinderea tuturor, tot Elenei i-a fost scăzută nota la purtare. Părinții Elenei au decis să nu ducă în penal procesul ca să nu distrugă viitorul tinerilor, așteptând ca liceul să le pedepsească pe agresoare. În cele din urmă, Elena a decis să se mute la alt liceu și să continue să lupte pentru ceea ce își dorește. Acum, tânăra va putea fi urmărită de telespectatori în noul sezon mult așteptat. Survivor România 2022 se anunța a fi unul incendiar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: