Redactia.ro
Home » TV » „Cine este Erin Carter?”, noua miniserie de succes de pe Netflix. Tot ce trebuie să știi despre proiect

„Cine este Erin Carter?”, noua miniserie de succes de pe Netflix. Tot ce trebuie să știi despre proiect

"Cine este Erin Carter?", noua miniserie de succes de pe Netflix. Tot ce trebuie să știi despre proiect

„Cine este Erin Carter?” este cea mai nouă miniserie thriller de succes de pe Netflix. Fanii din întreaga lume sunt înnebuniți după acest proiect și susțin că este de nota 10, cu toate că mulți critici au spulberat serialul.

Deși a fost lansată foarte recent această miniserie, în care actrița Evin Ahmad joacă rolul principal, deja a devenit un hit printre cei care urmăresc producțiile Netflix.

„Cine este Erin Carter?” cea mai nouă miniserie de succes de pe Netflix

Fanii sunt cuceriți de acest thriller care i-a ținut cu sufletul la gură după ce au urmărit toate episoadele. Unii susțin chiar că nici măcar nu s-au putut ridica din fața laptopului în timp ce vedeau serialul acesta. Miniseria a fost lansată în data de 24 august, iar povestea urmărește ceea ce se întâmplă cu profesoara Erin Carter, un personaj extrem de misterios și plină de secrete. Pleacă împreună cu familia ei în Spania, dar trecutul o prinde din urmă, iar de aici începe un adevărat labirint plin de răsturnări de situație.

Miniseria aceasta include un număr total de șapte episoade. Contrar opiniei utilizatorilor Netflix, criticii susțin că acest proiect este unul cu niște replici atroce. Cu toate acestea, tot mai multe persoane își exprimă aprecierea pentru „Cine este Erin Carter?” pe rețelele de socializare, conform Daily Mail.

„Abia am început să urmăresc Cine este Erin Carter? pe Netflic și nu am putut să închid laptopul până când l-am terminat. A fost genial!”, „Susțin! M-a ținut cu sufletul la gură!”, „Cine este Erin Carter? merită nota 10 din 10”, „Cine este Erin Carter de pe Netflix merită clar nota maximă!”, „Primul episod din Cine este Erin Carter? este incredibil. Acum știu clar ce o să fac în restul zilei!”, „Îi mulțumesc celui care a spus că trebuie să mă uit la Cine este Erin Carter pe Netflix?, Dumnezeu să te binecuvânteze”, sunt doar câteva dintre comentariile celor care au fost plăcut impresionați de serial.

Care sunt personajele din serial?

Erin Carter este mamă, soție și profesoară. Are un soț pe nume Jordi, interpretat de Sean Tale, dar și o fiică pe nume Harper, jucată de actrița Indica Watson.

Însă, viața ei este dată peste cap după ce este recunoscută de un infractor care se ocupa cu jafurile armate. Se mută cu familia ei în Barcelona, sperând să își piardă urma. Este o miniserie care te ține cu sufletul la gură, conține multe scene de acțiune, dar și momente de tensiune între personajele principale.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: