Redactia.ro
Home » Știri » Cine este femeia care a fost incendiată de un bărbat pe o stradă din București. Care a fost motivul gestului

Cine este femeia care a fost incendiată de un bărbat pe o stradă din București. Care a fost motivul gestului

Poliția nu treceti

O tragedie a avut loc în această dimineață în Capitală. O femeie de numai 55 de ani a fost incendiată de un bărbat, sub privirea stupefiată a trecătorilor. S-a dat imediat alarma, iar la fața locului au apărut mai multe echipaje de poliție și salvare.

Oamenii legii au avut parte de un șoc în această dimineață, moment în care o femeie de 55 de ani a fost stropită cu benzină și incendiată de un bărbat de aceeași vârstă. Motivele acestui gest nebunesc nu se cunosc încă.

UPDATE 12:20 – Atacatorul femeii este în acest moment în libertate. Vecinul arestat a fost eliberat, după ce s-a stabilit că nu este el cel care a incendiat-o pe femeie.

UPDATE, ora 10:55 – În urma ultimelor informații a ieșit la iveală faptul că femeia incendiată ar fi fost administrator de bloc, iar bărbatul care ar fi comis crima i-ar fi fost vecin. Cei doi ar fi avut mai multe altercații de-a lungul timpului, ceea ce ar fi putut duce la un gest atât de nebunesc. Surse din interiorul anchetei susțin, însă, că persoana arestată nu ar fi fost de vină pentru incendierea femeii.

Cine este femeia incendiată în București

Tragedia a avut loc în jurul orei 8:44 dimineața, moment în care a fost dat primul apel către 112. La fața locului au ajuns mai multe echipaje care au stabilit că numele femeii este P.L. și are 55 de ani. Suspectul principal ar fi un bărbat de aceeași vârstă, G.R., care a părăsit locul faptei imediat.

„La data de 06.11.2023 ora 08.44 (urmat de alte 8 apeluri), DGPMB a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că pe strada Oncescu Nicolae, nr. 9, sc. 2, sector 6, un bărbat ar fi stropit o femeie cu benzină și i-ar fi dat foc! Colegii ajunși la fața locului au constatat că cele confirmate se confirmă, victima fiind în persoana numitei P. L., de 55 de ani, din municipiul București, iar posibilul autor este G. R., 55 de ani, care a plecat de la fața locului îmbrăcat cu o geacă albastră”, se arată în comunicatul făcut public de poliție.

Oamenii legii susțin că cel care a recurs la un asemenea gest nebunesc ar fi fost arestat deja și dus la declarații. Până în acest moment nu există mai multe detalii cu privire la acest caz teribil.

Știre în curs de actualizare…

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: