Redactia.ro
Home » Monden » Cine este femeia cu care Cătălin Cazacu are un copil. Drama uriașă trăită de mama micuțului Andrei: „Mi-a murit în brațe”

Cine este femeia cu care Cătălin Cazacu are un copil. Drama uriașă trăită de mama micuțului Andrei: „Mi-a murit în brațe”

GALERIE FOTO (4)

Pe Cătălin Cazacu îl știe o țară întreagă, însă puțini o cunosc pe femeia care l-a făcut tată pe campionul național de motociclism, care și-a făcut carieră și ca prezentator Tv. Nicoleta este mama micuțului Andrei, copilul lui Cătălin Cazacu

Acum mai bine de 10 ani, Cătălin Cazacu a cunoscut-o pe Nicoleta, femeia care urma să-l facă tată pentru celebrul campion la motociclism. La fel de charismatic ca acum, Cazacu ar fi încercat să o cucerească pe femeia care, la aceea vreme își pierduse soțul de un an.

Cine este femeia cu care Cătălin Cazacu are un copil

Cătălin Cazacu și Nicoleta au fost împreună cinci ani, însă relația lor nu a mai funcționat. Sportivul a cerut-o în căsătorie pe mama copilului său, însă aceasta nu i-a zis nici da, dar nici nu.

Nicoleta a rămas însărcinată cu Cătălin Cazacu, dar la scurt timp s-au despărțit. Andrei, băiețelul lor, a rămas în grija mamei, dar are o relație foarte bună cu tatăl lui.

Nicoleta este la rândul ei cunoscută în lumea artiștilor. Ea cântă muzică de petrecere și este extrem de apreciată nu numai ca vocea ei. Fosta iubită a lui Cătălin Cazacu are un corp de invidiat, cu niște forme extrem de apetisante.

Drama uriașă trăită de mama micuțului Andrei, copilul lui Cătălin Cazacu

Mama micuțului Andrei, copilul lui Cătălin Cazacu, a povestit drama trăită la doar 20 și ceva de ani. Primul soț al Nicoletei a murit la vârsta de 25 de ani din cauza unui infarct. Cătălin Cazacu a fost bărbatul care a reușit să o pună pe picioare după uriașa pierdere.

„Am avut doua relatii lungi si intense, eu o astept si pe a treia. Este tatal copilului meu, este a doua relatie a mea serioasa. Ne-am cunoscut in perioada in care eram foarte ratacita pentru ca dupa cinci ani mi-a murit sotul in brate si a fost ingrozitor. Avea 25 de ani si a facut infarct. Nici nu am realizat in momentul in care i s-a facut rau. Catalin a fost omul potrivit la locul potrivit, m-a scos din starea asta, mi-a oferit ce aveam nevoie”, a mărturisit Nicoleta, femeia care l-a făcut tată pe Cătălin Cazacu, potrivit VIVA.

„La un an de zile dupa evenimentul tragic l-am cunoscut. Nu eram in cautarea unei relatii. In fiecare zi imi aducea flori, cuvinte frumoase, imi spunea tot ce voiam sa aud. Relatia a durat 4-5 ani, am stat impreuna, a aparut copilul. Atunci era mai linistit, era un altfel de Catalin. La cateva luni de relatie a venit cu un inel la mine. Sotul meu a murit la un an de la nunta, pentru mine era prea repede sa ma casatoresc. Am fost retinuta. Nu a fost raspunsul nu, dar nici da. Nu mi-am dorit lucrul asta. Prima oara m-a cerut in drum spre Brasov. S-a pus in genunchi si a urmat discursul. Relatia noastra a fost acum vreo 10 ani.”, a detaliat mama micuțului Andrei, copilul lui Cătălin Cazacu.

„In ultimul an ne-am tot despartit si ne-am impacat, lucrurile s-au stricat inainte sa vina copilul. Cand am ramas gravida, m-a interesat mai mult burtica decat barbatul de langa mine. S-au stricat lucrurile usor, usor. Nu ne-am despartit pentru ca nu ne mai iubeam. El e un baiat rebel dornic sa cunoasca toate papusile si eu m-am retras din relatia asta. Relatia dintre ei e foarte ok, nu se vad des, dar isi face timp pentru a-l vedea. Copilul ar vrea sa fim impreuna pentru ca vede mai multe femei in viata lui Catalin. Le vede la televizor, cand iese in oras. Nu m-a deranjat niciodata, noi suntem prieteni de dragul lui Andrei. Nu vreau ca copilul meu sa sufere”, a mai povestit Nicoleta, femeia cu care Cătălin Cazacu are un copil.