Redactia.ro
Home » Știri » Cine este femeia de 40 de ani găsită decedată de iubit în Târgu Jiu. Își făcuse analizele cu puțin timp în urmă

Cine este femeia de 40 de ani găsită decedată de iubit în Târgu Jiu. Își făcuse analizele cu puțin timp în urmă

O tragedie zguduie orașul Târgu Jiu, unde un dosar de moarte suspectă a fost deschis în urma descoperirii unei femei în vârstă de 40 de ani declarată moartă în casa iubitului său. Evenimentul tragic a fost semnalat autorităților de către partenerul femeii, care a sunat la numărul unic de urgență 112 în jurul orei 7 dimineața. El a cerut ajutor imediat când s-a trezit și a constatat că partenera sa nu prezenta semne vitale.

Autoritățile au deschis un dosar de moarte suspectă, însă au comunicat că femeia nu prezenta semne vizibile de violență sau alte leziuni. Potrivit informațiilor furnizate de presa locală, cuplul a petrecut o seară la un restaurant înainte de tragicul eveniment, iar femeia nu s-a plâns de nicio problemă de sănătate în timpul întâlnirii.

Cine este femeia de 40 de ani găsită decedată

Femeia decedată, identificată ca fiind Carmen Pecingină, nu a putut fi resuscitată de echipajul de salvatori care a intervenit la locuința bărbatului. Trupul său neînsuflețit a fost transportat la medicina legală pentru a fi supus unui examen detaliat de către medicii legiști, care vor încerca să stabilească cauza exactă a decesului.

Partenerul decedatei, care lucrează în Marea Britanie de mai mult timp, se întorsese în țară pentru a petrece Ziua Mărțișorului alături de iubita sa. Se preconiza că bărbatul urma să se întoarcă în Marea Britanie duminică, însă planurile lor au fost distruse de tragedie.

Care ar putea fi cauzele decesului

Incidentul tragic survine la scurt timp după ce Carmen Pecingină își efectuase analize medicale în pregătirea unei posibile sarcini. Ea era inspector de asigurări în Târgu Jiu și, conform surselor locale, era implicată activ în politică, fiind membră a PSD.

Moartea subită, o realitate cruntă, este definită ca decesul neașteptat, survenit la un individ aparent sănătos. În cele mai multe cazuri, cauza morții subite este o tulburare a ritmului cardiac, cum ar fi fibrilația ventriculară, adesea legată de afecțiuni coronariene sau de probleme valvulare cardiace. În cazurile în care cauza nu este de natură cardiacă, se iau în considerare alte posibilități precum hemoragiile cerebrale sau digestive, embolia pulmonară, disecția aortică, ruptura de anevrism sau șocul anafilactic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: