Redactia.ro
Home » Monden » Cine este femeia pe care Cătălin Botezatu nu o poate uita nici acum? Designerul a spus tot!

Cine este femeia pe care Cătălin Botezatu nu o poate uita nici acum? Designerul a spus tot!

catalin botezatu

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că numele lui Cătălin Botezatu a fost asociat, de-a lungul timpului, cu cel al unor femei foarte atrăgătoare. Viața amoroasă a lui Cătălin a fost demnă de un roman. Ajuns la 55 de ani, Cătălin nu mai visează la marea iubire, însă este recunoscător femeilor care l-au făcut să fie bărbatul de astăzi.

Cătălin Botezatu a vorbit despre femeile din viața lui

Cătălin Botezatu a avut întotdeauna succes în rândul reprezentantelor sexului frumos. Stilat și știind ce trebuie să zică, Cătălin Botezatu a reușit să le cucerească. Trecut de prima tinerețe și ocupat cu proiectele personale, Cătălin nu mai pune atât de mult preț pe iubire. Cu toate acestea, recunoaște că ea a jucat un rol important în viața sa. Deschis și sincer, designerul a vorbit despre femeia care a avut cel mai mare impact asupra sa.

„Fără doar și poate, mama este cea care și-a pus amprenta în tot ce a însemnat educația, dezvoltarea mea ca om și cea care îmi marchează în continuare viața. Apoi a fost Dana Opșitaru, marea mea iubire și femeia care m-a inițiat în viață. Dar am iubit toate femeile din viața mea cu aceeași intensitate și le păstrez un sertar în inima mea. Am învățat de la toate câte ceva, am petrecut clipe de neuitat, unice, a declarat Cătălin Botezatu”, conform Viva!

Cătălin Botezatu nu se vede îmbrăcând costumul de mire

Bianca Brad, Tania Budi, Vanda Vlasov, Bianca Drăgușanu sunt doar câteva dintre femeile alături de care Cătălin Botezatu a fost surprins de-a lungul timpului. În prezent, nu este cunoscut cine îi aduce fericirea în suflet, designerul preferând să păstreze misterul asupra acestui capitol. Întotdeauna Cătălin a preferat să vorbească despre realizările profesionale și mai puțin despre aspectele care au loc în spatele ușilor închise.

Cătălin Botezatu nu are gânduri de căsătorie și preferă să rămână un spirit liber. „N-o să fiu ipocrit, toate viața mea am fost un bărbat selectiv, am avut în jur numai femei frumoase, bineînțeles că am criteriile mele. Pe lângă frumusețe am căutat inteligență, simț al umorului, spirit aventurier, căci eu sunt genul care călătorește mult. Nu sunt adeptul căsniciei, pentru că nu văd nimic rău în a schimba peisajul din când în când”, declara Cătălin Botezatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: