Redactia.ro
Home » Știri » Cine este femeia specială căreia Horațiu Moldovan îi datorează totul. A murit înainte de a-l vedea la Euro 2024

Cine este femeia specială căreia Horațiu Moldovan îi datorează totul. A murit înainte de a-l vedea la Euro 2024

Horațiu Moldovan

Horațiu Moldovan a captivat atenția întregii lumi prin prestațiile sale remarcabile în meciurile de calificare pentru EURO 2024. Cu toate că portarul naționalei a reușit să influențeze semnificativ rezultatele, există o prezență specială în viața sa care nu a avut privilegiul să-i fie martoră performanțelor. Într-un interviu emoționant, talentatul fotbalist, pe care mulți îl invidiază, a împărtășit amintiri despre femeia deosebită care a părăsit această lume prea devreme.

Performanțele impresionante ale lui Horațiu Moldovan nu sunt doar rezultatul talentului său înnăscut, ci și o dovadă a susținerii constante pe care a primit-o de-a lungul carierei sale. Femeia care l-a încurajat să-și urmeze visurile și să persevereze în lumea fotbalului a rămas mereu o sursă de inspirație pentru el. Este regretabil că ea nu mai este în viață pentru a savura succesul său, dar amintirea ei rămâne vie în inima și mintea fotbalistului.

Cine este femeia căreia Horațiu Moldovan îi datorează totul

La doar 25 de ani, Horațiu Moldovan și-a demonstrat potențialul remarcabil și se bucură de șanse promițătoare de a primi oferte financiare fabuloase. Cu toate acestea, draga sa bunică, care l-a încurajat încă de când era doar un copil, nu a avut șansa să-i felicite performanțele.

Ea a fost cea care l-a ghidat către fotbal și a avut încredere în el încă de la început. În semn de recunoștință, Horațiu i-a oferit bunicului său primii bani câștigați cu mulți ani în urmă, o dovadă a legăturii puternice și a impactului profund pe care l-a avut asupra carierei sale.

„Primii mei bani în fotbal i-am câştigat la un turneu al şcolilor, «Campionii Clujului», am luat locul 1 şi am câştigat 500 de lei. Am mers şi i-am dat bunicii mele, Dumnezeu s-o ierte!, care m-a dus peste tot la fotbal, stătea după mine oriunde. Aşa am simţit eu în momentul ăla”, a declarat Moldovan, conform Gsp.

Rapidul se teme să-l piardă pe Moldovan

În timpul carierei sale în fotbal, Horațiu Moldovan a strălucit pe diverse stadioane, evoluând pentru echipe precum CFR Cluj, FC Hermannstadt, Energeticianul Târgu Jiu, Ripensia Timișoara, Sepsi și UTA Arad. Cu toate acestea, succesul său la EURO 2024 ar putea deschide noi oportunități pentru acest talent promițător. Actualmente, el joacă atât pentru echipa națională, cât și pentru Rapid, începând din 2021. Cu toate acestea, există speculații că destinul său ar putea suferi o schimbare semnificativă în urma performanțelor sale notabile.

În ianuarie 2021, Horațiu Moldovan a semnat cu Rapid și are un contract valabil până în anul 2025. Cu o clauză contractată la suma de 800.000 de euro, în cazul în care decide să plece înainte de expirarea termenului, viitorul său la Giulești rămâne sub semnul întrebării. Cu toate acestea, acționarul de la Rapid sugerează că există posibilitatea ca Moldovan să își schimbe cursul, renunțând la tradiționala echipă de la Giulești.

„Da, așa este (n.r. dacă ar putea Rapid să primească o ofertă de nerefuzat). E singurul despre care putem spune că avem o frică să îl pierdem în iarnă. Dar eu sper să nu și să plece după ce devenim campioni.

Are o clauză de reziliere și nu vreau să zic mai mult că mi-e frică. Dacă îi va fi plătită și va vrea să plece va trebui să îl lăsăm. Dar cred că este singurul dintre titulari în afara de Borza, care are o clauză mult mai mare, la care mi-e frică pentru că s-ar putea să plece în iarnă.

Aș vrea să plece, dar după ce luăm titlul sau cupa și ne realizăm obiectivele în acest sezon. E o clauză pe care cei de afară ar putea să o plătească. Contractul e prelungit, dar clauza de reziliere e clauză de reziliere. Adică nu contează că noi avem contract cu el pe o perioadă mai lungă”, a declarat Victor Angelescu la Fanatik.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: