Redactia.ro
Home » TV » Cine este fetița de patru ani care i-a hipnotizat pe jurații de la „Românii au talent”. Este cea mai tânără concurentă a show-ului

Cine este fetița de patru ani care i-a hipnotizat pe jurații de la „Românii au talent”. Este cea mai tânără concurentă a show-ului

Cine este fetița de patru ani care i-a hipnotizat pe jurații de la _Românii au talent_

Cine este fetița de patru ani care i-a hipnotizat pe jurații de la „Românii au talent”. Jurații de la Românii au talent, au avut parte în ediția de luni seara, de un număr nemaipomenit. Micuța Anastasia Ursu, a încântat atât juriul, cât și publicul cu vocea ei suavă, dar și cu poeziile sale.

Cine este fetița de patru ani care i-a hipnotizat pe jurații de la „Românii au talent”. Este cea mai tânără concurentă a show-ului

Cine este fetița de patru ani care i-a hipnotizat pe jurații de la „Românii au talent”. În ediția de luni seara, a show-ului Românii au talent, Andra, Andi Moisescu, Alexandra Dinu și Florin Călinescu au fost încântați de numărul Anastasiei Ursu, o fetiță de numai patru ani, din Chișinău. Anastasia este cea mai tânără concurentă de la „Românii au Talent”, sezonul 11. Copila i-a cucerit pe jurați cu gingășia sa, dar și cu talentul său de a recita poezii.

Blonduță și cu o voce suavă, micuța a venit la show-ul de la PRO TV ca să recite poezii. Întrebată ce talent are, Anastasia a spus clar și răspicat că ea nu îl numește talent, ci pasiune. Astfel, pasiunea Anastasiei este să recite poezii. Mai mult, fetița de patru ani le-a spus jurați că are 800 de poezii. În timp ce a recitat poeziile, Andra și Alexandra au fost extrem de emoționate de talentul micuței, în timp ce Andi și Florin Călinescu nu-și mai puteau lua ochii de la ea. ”Anastasia apreciez că un copil de vârsta ta învață poezii așa de grele, dar să știi că tu ești atât de drăguță, încât dacă spui și o poezie de asta super drăguță, uite, ”Cățeluș cupărul creț”, dacă o spuneai, eu eram la fel de încântată de prestația ta”, a spus Andra.

Anastasia, pe placul celor patru jurați

De asemenea, Anastasia, o fire foarte vorbăreață, le-a spus juraților că mai are o poezie despre carantină. Ei bine, atât a fost necesar ca micuța Anastasia să înceapă să recite o poezie, în timp ce jurații nu mai știau ce să facă să o oprească din recitat. Momentul a stârnit amuzament în rândul juraților. Anastasiu l-a întrebat pe Florin Călinescu ce părere are despre numărul său, fiind extrem de sigură pe ea. „Florin, ce este, te-ai emoționat de poezii? Am văzut că ai pus capul jos, te-ai emoționat? Ai știut că am să vin? Florin, ești foarte drăguț!„, l-a intrebat Anastasia pe Florin Calinescu. Ulterior, Florin a încercat să-i explice Anastasiei că nu trebuia să recite o poezie atât de dură pentru vârsta ei, dar micuța nu a fost de acord părerea actorului.” Dacă vrei asta, atunci pentru tine vorbesc. La vârsta ta nu poți să spui poezia aia pe care ai spus-o. Toate tragediile despre care vorbeai în poezia aia, nu aparțin vârstei tale. Tu ar trebui să te bucuri de tine, de familia ta, de copilărie, de joacă… Sunt un miliard de poezii potrivite vârstei tale. Cine ți-a ales această poezie o să suporte ”aprecierea mea”, i-a spus Calinescu.

Anastasia Ursu a primit patru de”DA” și a trecut în etapa următoare, dar se pare că  problema textului ales de părinții micuței, i-a deranjat pe jurații de la Românii au talent. ”Când vezi o fetiță de patru ani recitând poezii cu o încărcătură emoțională atât de mare, sincer, nu știi la ce să te gândești mai întâi. Să remarci capacitatea ei de a reține textul sau să te întrebi dacă alegerea e potrivită pentru vârsta ei. De aceea cred că e responsabilitatea noastră, a părinților să îi ajutăm în alegerea textelor și a mesajelor pe care le transmit”, a conchis Alexandra Dinu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: