Redactia.ro
Home » Monden » Florin Călinescu i-a dat șah mat Andrei! Actorul a criticat-o dur pe artistă

Florin Călinescu i-a dat șah mat Andrei! Actorul a criticat-o dur pe artistă

Florin Călinescu i-a dat șah mat Andrei!

Florin Călinescu i-a dat șah mat Andrei! În ediția de vineri a emisiunii Românii au talent, jurații au rămas impresionați de talentele concurenților. Dar și între jurați pot exista situații senzaționale. Florin Călinescu a umilit-o pe Andra, după ce i-a spus că nu poate să cânte rock.

Florin Călinescu i-a dat șah mat Andrei! Actorul a criticat-o dur pe artistă

Florin Călinescu i-a dat șah mat Andrei! „Românii au talent” și-a bucurat telespectatorii după ce sezonul 11 este difuzat de două ori pe săptămână. Mai exact, publicul îi va urmări pe concurenți în fiecare luni și vineri, de la ora 20.30, pe PRO TV.Ei bine, lăsând la o parte talenetele concurenților, se știe că și între jurați pot exista situații senzaționale.

Florin Călinescu este o persoană directă și extrem de sinceră, iar câteodată, acest lucru ne surprinde câteodată. Juratul își spune mereu punctul de vedere, chiar dacă ceea ce zice nu este mereu pe placul colegilor săi. Vineri seara, actorul a purtat o discuție cu Andra, în urma căruia imaginea acesteia a ieșit destul de șifonată. Florin Călinescu i-a spus Andrei că nu ar putea cânta rock, pentru că vocea nu-i permite. În continuare, actorul s-a legat de aspectul fizic al artistei, menționând că are sânii prea mari. „Tu, de exemplu, nu ai putea să cânți rock, nu ai vocea pentru așa ceva. Ai ț**** prea mari pentru asta” a spus Florin Călinescu.„Mai tăiem, se zbenguie” a spus Andra, amuzată de spusele colegului său.

Florin Călinescu este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din țară, iar umorul său unic este de neegalat. În urmă cu câteva luni, actorul a fost infectat cu noul coronavirus, iar organismul său a răspuns foarte bine la tratament. “În primul rând, nu am comorbidităţi. În al doilea rând, mă simt în formă, deci las locul altora care au mai mare nevoie decât mine de acest vaccin. În al treilea rând, recunosc că am trecut prin povestea asta, cu COVID-ul, prin septembrie. A fost o formă minoră, iar eu cu minorele nu prea mă încurc, de felul meu”, declara la acea vreme actorul.

Andra, certată de Andi Moisescu și Florin Călinescu

În urmă cu câteva zile, Andra a fost din nou în prim-plan, în timpul emisiunii Românii au talent. Vedeta a comis-o din nou, iar toată lumea a văzut momentul. Mai mult, Andi Moisescu și Florin Călinescu au taxat-o dur pentru asta. Andra nu a ținut cont de emisiune și de producația show-ului și a dat un telefon, în timp ce un concurent urca pe scenă. Vedeta vorbea la telefon cu soțul său, Cătălin Măruță, iar momentul a fost difuzat pe micile ecrane. Andra îi explica soțului său cum să pună apă în rezervorul de la cuptor.

În acel moment, Andi Moisescu i-a atras atenția colegei sale care vorbea la telefon. „Măi, Andra, hai…”. Surprinsă, Andra i-a spus câteva cuvinte sotului ei si a închis telefonul. “A, după mine stați? Hai că dacă stați după mine… hai că sunt la filmări. Iubire, vezi că rezervorul cuptorului e gol, trebuie să pui apă în el. Te iubesc, pa!”, a răspuns Andra lui Andi Moisescu.

Nici Florin Călinescu nu a trecut cu vederea gestul Andrei. Acesta a taxat-o pe colega sa, comparând-o cu Mihai Petre. “Of, de aia e bine să nu vină femeile neînsoțite. Ai exagerat, nu suntem la audiții pentru filarmonica din Berlin. E un copil. Eeee, îți spun ce i-am zis și lui Petre hai să nu mai fim așa de elitiști. Când te-ai făcut așa? E primul sezon când ești chiar…”, a spus Florin Călinescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini