Redactia.ro
Home » Monden » Ce sfat i-a dat Andra lui Smiley legat de căsătorie? ”Nu se va întâmpla”

Ce sfat i-a dat Andra lui Smiley legat de căsătorie? ”Nu se va întâmpla”

Ce sfat i-a dat Andra lui Smiley legat de căsătorie? ”Nu se va întâmpla”

Smiley și Gina Pistol s-au gândit și la o eventuală căsătorie pentru a-și oficializa relația și în fața lui Dumnezeu, având în vedere că într-o săptămână vor deveni părinți. 

Ce sfat i-a dat Andra lui Smiley legat de căsătorie

Smiley și Gina Pistol sunt pe punctul de a deveni părinți, iar lucrurile nefamiliare le cam dau bătăi de cap. De curând, Smiley și Andra au purtat o conversație pe tema căsătoriei în timp ce filmau pentru emisiunea Românii au talent.

Cei doi jurați au vorbit despre ce ar însemna o căsătorie pe termen lung făcând referire la un număr de acrobație și contorsionism de la „Românii au talent”. Juratul show-ului de la PRO TV i-a spus Andrei că dacă în 11 ani de căsnicie se poate ajunge la o asemenea uniune, făcând referire la unul din cuplurile care au ajuns pe scena de talente, atunci își dorește și el să devină soț.

În acel moment, cântăreața i-a retezat imediat elanul, explicându-i că nu se va ajunge la asta, ea vorbid din experiență, având deja 12 ani de mariaj cu Cătălin Măruță.

”Stai liniștit, nu se va întâmpla, am 12 ani de căsnicie și nu s-a întâmplat”, a fost comentariul pe care l-a făcut Andra, spunându-i lui Smiley că nu toate căsniciile sunt un dans acrobatic.

Gina Pistol și Smiley fac ultimele pregătiri înainte de venirea pe lume a micuței lor

Gina Pistol i-a ținut la curent pe fanii ei de-a lungul acestor luni de sarcină, explicându-le toate stările prin care prezentatoarea de la Antena 1 a trecut, dar a vorbit și despre grijile pe care le are în legătură cu bebelușa ei.

”Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți”, a dezvăluit recent Gina Pistol pe Instagram.

În legătură cu numele, Smiley a declarat la o emisiune TV că s-au gândit la câteva numei, însă nu au luat o decizie. De asemenea, cântărețul a mai declarat că mama lui s-a bucurat cel mai mult pentru faptul că au o fetiță în familie.

„Ne gândim și la nume din când în când. Până acum avem numai nume la mișto (n.r. a râs). La mine în familie o să fie prima fată. La noi au fost numai băieți. Mama este foarte bucuroasă că în sfârșit avem o fată în familie”, a declarat Smiley într-o emisiune tv.

Momentul în care Gina va deveni mămică va fi cu siguranță unul din cele mai mediatizate, mai ales că este primul copil al îndrăgitei vedete de la Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: