Redactia.ro
Home » TV » Un concurent de la”Românii au talent” a luat foc! Muy Moi Show i-a șocat pe jurați cu numărul său

Un concurent de la”Românii au talent” a luat foc! Muy Moi Show i-a șocat pe jurați cu numărul său

Un concurent de la „Românii au talent” a luat foc! „Românii au talent” a continuat vineri seara cu un nou episod absolut incendiar. Muy Moi Show a reușit să-i impresioneze pe cei patru jurați cu numărul său. Tânărul s-a jucat cu focul la propriu, pe scenă. Din fericire, nu s-a întâmplat nimic grav, artistul a reușit să stingă focul cu propriile mâini.

Un concurent de la”Românii au talent” a luat foc! Muy Moi Show i-a șocat pe jurați cu numărul său

Un concurent de la „Românii au talent” a luat foc! Cel de-al 11-lea sezon al emisiunii „Românii au talent” aduce noi senzații. Vineri seara, publicul a avut parte de o nouă ediție presărată de momente inedite. Concurenții au reușit să-i impresioneze atât pe jurați, cât și pe telespectatori. Printre aceștia, se numără și Muy Moi Show, care a avut un număr extrem de periculos. Ulterior, jurații a îndemnat publicul să nu cumva să încerce acest număr acasă. Artistul Muy Moi Show a venit la Românii au talent cu un număr greu de privit, care i-a speriat pe jurații emisiunii. Moises, în vârstă de 34 de ani, este artist stradal și vine din Tenerife. „Mă numesc Muy Moi Show, vin din Tenerife, Spania, am 34 de ani și vă voi prezenta un număr spectaculos. Am foarte mulți prieteni în România și îmi doresc să mă vadă în spectacol. Am călătorit mult și mi-am făcut prieteni în România”, a spus Moises în prezentarea sa.

Tânărul a pregătit un număr de dans nemaiîntâlnit, îmbinat cu elemente de contorsionism, dar a avut și momente periculoase. La un moment dat, acesta și-a dar foc, iar Alexandra Dinu și Andra s-au speriat teribil, crezând că Moises arde. Un membru din staff-ul emisiunii a venit pregătit să stingă focul, dar acesta a zâmbit și i-a făcut semn să plece pentru că nu este nimic grav. Ba mai mult, acesta și-a stins singur flacăra de pe picior și și-a continuat numărul.

Muy Mui Show a luat foc pe scena Romanii au talent

Muy Mui Show s-a pus cu capul în cioburi

Numărul de senzație al artistului stradal nu s-a terminat aici! Moises i-a invitat pe moderatorii emisiunii, Pavel Bartoș și Smiley ca să-l ajute. Spre surprinderea tuturor, tânărul s-a pus cu capul în niște cioburi de sticlă, în timp ce Smiley trebuia să-l calce pe cap, fiind sprijinit de colegul său. ”Noi avem o vorbă la noi, ai toate țiglele pe casă? Sunt toate cărămizile în ordine?”, l-a întrebat Andi Moisescu pe concurent. Ulterior, artistul i-a răspuns la întrebare juratului. ”Sunt nebun, recunosc”, a replicat concurentul.

Impresionați de numărului lui Moises, jurații emisiunii i-au dat patru de ”DA” și l-au trimis în etapa următoare. ”Mi-a înghețat sângele în vene, a fost minunat, dar m-am cam speriat”, a mărturisit Alexandra Dinu. Mai departe, Andra l-a sfătuit să nu mai facă aceste lucruri și să aibă grijă de corpul lui. ”Eu cred că ar trebui să te gândești la toată lumea care se uită la tine…era să fac aici cu inima. În primul rând când am văzut că iei foc, atunci am zis, gata, mi-am făcut griji pentru tine. De ce îți riști viața?”,, i-a spus Andra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: