Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Filip Cristian, tânărul celebru pe TikTok căutat de Poliţia Capitalei, după ce a dispărut de acasă? Influencerul are doar 21 de ani FOTO

Cine este Filip Cristian, tânărul celebru pe TikTok căutat de Poliţia Capitalei, după ce a dispărut de acasă? Influencerul are doar 21 de ani FOTO

GALERIE FOTO (3)

El este Filip Cristian, tânărul celebru pe TikTok căutat de Poliţia Capitalei, după ce a dispărut de acasă! Influencerul are doar 21 de ani. Iată toate detaliile!

Update 14:55: Filip a fost găsit

„Tânărul a fost găsit. Vă mulțumim pentru sprijin!”, a transmis Poliția Capitalei.

Totodată, Filip a transmis un mesaj în mediul online:

„Nu m-a furat nimeni, sechestrat, nu ma caută poliția pentru nimic „ilegal” sau lucruri de acest gen.

Doar mi-am închis telefonul câteva ore după niște discuții in familie ca orice om, căci voiam sa stau singur o perioada, nimic mai mult, iar aceștia au anunțat poliția
privind „dispariția” mea”, a scris Filip pe rețelele sociale. 

Cine este Filip Cristian, tânărul celebru pe TikTok căutat de Poliţia Capitalei, după ce a dispărut de acasă

Poliția Capitalei este în alertă, într-o misiune disperată de căutare, după ce s-a dat din nou alarma cu privire la dispariția unei persoane! De data aceasta, persoana dispărută este nimeni altul decât Filip Cristian, un influencer celebru pe TikTok, cu un număr de urmăritori de peste 100.000 de utilizatori.

Tânărul influencer Filip Cristian, de doar 21 de ani, este acum subiectul unei căutări intense desfășurate de Poliția Capitalei. El a părăsit domiciliul său cu o seară în urmă, pe 28 septembrie 2023, iar  îngrijorător este faptul că nu s-a mai întors de atunci.

„La data de 29 septembrie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată și solicită sprijin în vederea depistării unui tânăr care, la data de 28 septembrie 2023, în jurul orei 22:58, a plecat de la adresa de domiciliu, din Sectorul 4, și nu a mai revenit până în prezent”, potivit Poliției Capitalei.

Autoritățile sunt în alertă

Se cunoaște că Filip Cristian era implicat în tranzacții cu criptomonede, în timp ce pe TikTok se prezenta ca fiind un antreprenor și investitor la bursă.

Potrivit informațiilor furnizate de către polițiști, Filip Cristian avea o înălțime de 1,80 metri, cântărea 70 de kilograme și avea un ten alb, păr blond și ochi căprui. La momentul dispariției, el purta adidași negri, o cămașă închisă la culoare și pantaloni negri:

„Tânărul dispărut se numeşte FILIP CRISTIAN TITIAN, este în vârstă de 21 de ani şi are următoarele semnalmente:

• Înălţime:1,80 m, greutate 70 kg, constituție atletică, ten alb, păr blond, față rotundă, ochi căprui.

• La data dispariției purta adidași negri, cămașă închisă la culoare, pantaloni negri;

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.„, se arată în apelul lansat de Poliţia Capitalei.

Sursa foto: Poliția Capitalei
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: