Redactia.ro
Home » Știri » Cine este fiul lui Valentin Uritescu. Ce sfat i-a oferit regretatul actor lui Bogdan: „Belește ochii, că dacă nu…”

Cine este fiul lui Valentin Uritescu. Ce sfat i-a oferit regretatul actor lui Bogdan: „Belește ochii, că dacă nu…”

GALERIE FOTO (5) Cine este fiul lui Valentin Uritescu

Cine este fiul lui Valentin Uritescu. Celebrul actor Valentin Uritescu s-a stins din viață ieri, la vârsta de 81 de ani. Actorul era căsătorit cu Valeria Uritescu, iar impreună au un fiu, Bogdan. În urmă cu câțiva ani acesta vorbea despre relația pe care o are cu părintele său.

Cine este fiul lui Valentin Uritescu. Ce sfat i-a oferit regretatul actor lui Bogdan: „Belește ochii, că dacă nu…”

Valentin Uritescu a murit la vârsta de 81 de ani. Actor s-a stins din viață vineri seara, fiind internat de mai bine de doi ani într-un centru specializat. Valentin Uritescu a fost diagnosticat cu Boala Parkinson încă de când avea 33 de ani. Actorul era căsătorit cu Valeria de aproape 60 de ani, iar impreună au un fiu, Bogdan, care i-a moștenit pasiunea tatălui său. Bogdan Uritescu este actor și a lucrat în televiziune. Fiul regretatului actor are în palmares trei producții cinematografice, realizate alături de celebrul actor Jean-Claude Van Damme. Bogdan Uritescu este unul dintre cei mai buni cascadori români, iar în urmă cu câtiva ani vorbea despre tatăl său, Valentin Uritescu. În vârstă de 54 de ani, Bogdan a moștenit talentul părintelui său, absolvind actoria.

Tatăl meu este bine acum, se află într-un loc unde îi priește. El a cerut să fie dus într-un centru medical, unde toată lumea îl răsfață, i se face și masaj. Boala lui necesită îngrijiri speciale, trebuie să fie asistat medical. Mi-a cerut să îi duc o pălărie de soare, am una din Santorini, ca să iasă în curte. Eu și mama mergem mereu la el”, declara Bogdan Uritescu, în urmă cu un an, pentru impact.ro.

Ce sfat i-a oferit Valentin Uritescu fiului său

Valentin Uritescu a avut o relație apropiată cu fiul său Bogdan. Fiul actorului a fost pasionat de arte marțiale incă din copilărie, motiv pentru care a ajuns unul dintre cei mai apreciați cascadori români. A semnat coregrafia scenelor de luptă și a jucat in piese precum „Făt-Frumos” şi „Călătorie spre soare-apune”. În cinematografie şi-a demonstrat talentul în filme româneşti şi străine ca „Furia”, „Haute tension” („Înaltă tensiune”), „Trăgător de elită”, „Amen” sau „7 Seconds” („7 secunde”) şi i-a avut ca parteneri de platou pe Jean Claude van Damme, Dolph Lundgren, John Rhys Davies şi Wesley Snipes.

Bogdan Uritescu are la rândul lui un băiețel care dorește să-i calce pe urme în ceea ce privește actoria, dar nu și artele martiale. Fiul actorului a povestit intr-un interviu pentru taifasuri.ro, ce sfat a primit de la tatăl lui, regretatul actor Valentin Uritescu. „Tată, beleşte ochii, că dacă nu, o beleşti tu!”, a spus Bogdan Uritescu.

Valentin Uritescu si fiul său au jucat împreună în primul film al lui Bogdan. „Da, în primul meu film, prin ’86, apoi într-un film făcut de Televizunea Română cu francezii, prin ’92 şi cam atât.”, mai spunea Bogdan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: